Snap

De peuter en ons nieuwe huis

Inmiddels hebben we al drie nachten in ons nieuwe huis geslapen. En wat ben ik trots op onze peuter!

Inmiddels hebben we al drie nachten in ons nieuwe huis geslapen. En wat ben ik trots op onze peuter! Aron vindt het nieuwe huis helemaal geweldig. Of zoals hij het noemt het ' mooie huis' . Stiekem heeft hij daar ook wel gelijk in want dit huis vinden we alledrie mooi!

Robert en ik waren bang dat Aron ons wakker ging houden door de spanning. Maar wat is het een topper, hij heeft al drie nachten heerlijk het klokje rond geslapen. Aron heeft op zijn nieuwe kamer een groot deel van zijn speelgoed staan, en je zou denken dat al dat speelgoed voor plezierige nachten kunnen zorgen. Aron kijkt er niet naar om, en speelt alleen overdag (wanneer ik aan het uitpakken ben) met zijn speelgoed.

Ook zijn we dankzij het nieuwe huis van de fles af. Aron kreeg voorheen elke avond voor het slapen gaan nog een fles. Even een rust momentje. Zaterdag kwam hij met een compleet kapot gebeten fles terug (de speen) en ik vond het een goed moment om te vertellen dat de spenen stuk zijn en er geen nieuwe meer in komen. Aron snapt het helemaal en vindt het nu geen probleem dat hij zonder fles verder moet leven. Ach over 16 jaar komt er een andere fles in zijn leven haha!

Aron is ontzettend blij met het feit dat hij de hele dag door treinen kan kijken. Ons huis kijkt namelijk uit op het treinstation van Veendam en Aron is dol op treinen! Elk uur rijden er twee treinen af en aan en in het weekend rijdt de stoomtrein ook nog eens langs. Bij die ozoo leuke treinen komen sinds maandagmiddag ook heuse driftbuien, want de trein was er niet! Dan blijkt het weer, dat onze peuter een echte peuter is.

Zijn jullie inmiddels al benieuwd naar zijn kamer?

 

 

Vanuit de deuropening. Op de grond liggen nu nog puzzel stukken maar daar komt straks een vloerkleed. 

En vanaf de andere kant. Al zijn speelgoed staat nu nog boven maar een deel ervan gaat straks naar beneden.

Speelgoed kastje

oude kistjes aan de muur

En vanaf de andere kant

Het luier/verzorging artikelen kastje. 

en natuurlijk nog een foto van zijn gave locker! 

Mooi is hij hé? wij zijn er in ieder geval heel trots op.

liefs, Joyce 

 

10 jaar geleden

Mooi zeg en wat fjin. Die puzzelstukken-vloerdingen zijn wij ook naar op zoek, als ze het niet met dr verjaardag of van de grote man met zn witte baard krijgt anders gaan we zelf eens kijken.

10 jaar geleden

Heel mooi! En mag ik wat van je pikken? Ik vind die kisten aan de muur echt geweldig leuk :D Wij hebben onze meiden samen in een kamer en als ze straks groter zijn dan gaan ze in een stapel bed en willen we ook wat aan de want maar geen planken. Die kisten vind ik geweldig! En zeker super dat hij nu al zo goed kan slapen in het nieuwe huis!