Snap

De ontdekking van een jongetje continues

Ik heb jullie al eens verteld over mijn te gekke slurf, maar afgelopen week heb ik weer iets nieuws ontdekt, en dit moeten jullie echt horen

Ik weet dat het al even geleden is dat we het over dit (volgens papa en mama gênante) onderwerp hebben gehad, maar ik wil dit echt even delen met jullie.

Ik heb ontdekt dat ik met mijn slurfje dus meer kan, dan dat papa en mama denken. Of eigenlijk zijn ze daar dus laatst achter gekomen, dat ik er meer mee kan. 

Soms mag ik van papa of mama op een potje plassen. Vet stoer toch?

Als je dan op het potje zit, heb je volledig vrij spel. Mama is dan vaak bezig om mij heen, met knuffels oprapen, want mijn potje staat op mijn slaapkamer. Op dat moment heb ik alle kans om mijn slurfje als tuinslang te gebruiken. Eigenlijk is het de bedoeling om in het potje te plassen, maar ik heb gemerkt dat als je je slurfje vast neemt tussen twee vingers, je ook buiten het potje kan plassen. Ik kan je zeggen dat die reactie van mama werkelijk onbetaalbaar was. Het leek net een waterval want ik had even gespaard! Oh, en super veel gedronken, want ik had druk gespeeld die ochtend.

Mama ontdekte het waterballet naast mijn potje, en riep zo hard als ze kon papa, die benenden was. "Schat, je zoon heeft weer met zijn piemel zitten spelen tijdens het plassen!!" ze stond een beetje rond te dansen alsof ze zelf moest plassen. 

Papa vroeg waarom ze dan niet op me zat te letten, en mama zei weer dat ze dat al 24/7 doet.

Papa kwam inmiddels naar boven gesneld en ik zat vrolijk met mijn slurfje te zwaaien, wat een warm welkom toch?

Papa tilde mij van het potje, en mama liep naar de zolder om mijn knuffel in de wasmachine te doen, want die had onbedoeld ook een douche gekregen.

Terwijl papa een handdoek pakte, zag ik dat ik toch ook wel wat in het potje geplast had. Ik wed dat ze daar vet trots op zullen zijn, dus ik til het potje op om het aan papa te laten zien. Maar hey, klein als ik ben is zo'n potje natuurlijk best wel zwaar. Aan papa zijn reactie te horen liep alles over zijn schoenen heen, waarop ook hij vervolgens stond te dansen alsof hij moest plassen.  Mama kwam inmiddels de slaapkamer in en begon te lachen. Aha! Dit is dus mama's humor. Dat heeft ze vast van mij, want ik kan hier ook wel om lachen. Papa kon alleen maar zeggen,"lach niet, ze zijn suède"  Ik weet nog steeds niet wat dat is, maar gelukkig hoeft ik niet alles te weten.

Papa en mama stonden ondertussen de vloer droog te maken, en ik zag mijn kans schoon om lekker rond te rennen in mijn blote billen.

Best grappig om te zien hoe flexibel mijn slurfje is als ik ren.Hij is een goede danser kan ik jullie zeggen, een waar talent!  Ik heb hem meteen de hele bovenverdieping laten zien.

Papa had me inmiddels te pakken gekregen, en er helaas weer een luier omheen gedaan. Dus mijn tip voor al jullie kleine jongetjes, wees er snel bij als die luier af gaat, want je kans is zo weer voorbij! 

6 jaar geleden

Ik had smiley's geplaatst. Maar dat zijn vraagteken geworden. Haha

6 jaar geleden

???????????? lig helemaal dubbel!

6 jaar geleden

Ach lucas, voor je het weet ben je oud genoeg om je moeder de hele dag haal die handen uit je broek te laten roepen ;)

6 jaar geleden

Hahaha geweldig ik hou me hart vast voor me zoontje als die duidelijk z'n "slurfje" ontdekt