Terug
Blog header image

De nierbiopsie 14 januari

De Nierbiopsie is achter de rug en nu is het weer in spanning zitten wachten.
Annemiek2
6 jaar geleden

Lust ze pindakaas? Horizon heeft zoutarme pindakaas. Hier word geen zout aan toegevoegd. Het is een biologich merk. Misschien dat een bakker zoutarm brood verkoopt? Wij bakken het zelf, het is een hele klus als je geen broodbakmachine hebt maar die hebben we nu gelukkig wel. Ik doe een heel stuk minder zout in het brood omdat onze zoon brood zo lekker vindt. Dat zijn eerst maar de tips voor het zoutarme. Lastig dat Amy zo lang op haar rug moest liggen. Het zal vast niet anders gekunt hebben. Ik hoop voor jullie dat de biopsie gunstig is. Heel veel sterkte met alles.

Lindsy83
6 jaar geleden

Wat moet ze toch allemaal meemaken. Ik hoop dat dit de laatste keer was en dat jullie goed nieuws krijgen morgen. Ik duim voor jullie!

Miranda1983
6 jaar geleden

Dankjewel voor je tips!

Miranda1983
6 jaar geleden

Dankjewel!

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..