Blog header image

De nationale voorleesdagen zijn weer begonnen!

Vandaag begint de nationale voorleesdagen. Betekent dit dat jullie dan ook extra gaan voorlezen aan je kind?

Op mijn school starten we gezamenlijk met een voorleesontbijt. Maxima en Willem- Alexander komen langs om ons voor te lezen. Helaas wisten mijn kleuters al gelijk te melden dat het de neppe zijn, haha. ik ben heel benieuwd hoe ze voorstelling gaan vinden.

Op de opvang van mijn zoontje hebben ze ook een voorleesontbijt. Dit keer mogen de oma's komen. Erg leuk. Mijn moeder gaat erheen en ik denk dat mijn ventje dat erg leuk gaat vinden.

Door deze dagen ga ik niet extra voorlezen. Elke avond lezen we al een boekje voor. Nog geen een keertje overgeslagen. Wij zijn namelijk dol op boekjes en ze liggen dan ook overal. In huis, in zijn slaapkamer, in mijn klas, in de auto en in de buggy. :-)

Ik vind het wel goed dat er aandacht aan wordt besteed, omdat ik merk dat er een hoop ouders niet voorlezen. 

Gaan jullie iets doen met de voorleesdagen? Wordt er iets georganiseerd voor je kindje op school of de opvang?

6 jaar geleden

Op de school waar ik werk worden ouders wel opgeroepen om te komen voorlezen, op de school van Dunya geloof ik niet. Ik was voorleescoach in de kinderopvang en organiseerde daar altijd een voorleesontbijt en dat was vaak een succes. Wij houden ook van voorlezen, ondanks dat Dunya zelf heel goed kan lezen. Maar het is zo gezellig, dus gaan we er lekker mee door. Ik heb wel het boekje gekocht dat erbij hoort.

6 jaar geleden

De echte koning en koningin. Super leuk! Heb je er een foto van? Ben heel benieuwd hoe dat eruit ziet. Hihi

6 jaar geleden

Er kwam hier een heel enthousiast jongetje uit school. Wat maken jullie er altijd een hoop werk van!

7 jaar geleden

Super leuk dat je voorleesmoeder bent!