Snap

De nasleep

De nasleep van de operatie is begonnen. Op één dag hebben we denk ik zo'n 3 a 4 momentjes dat we het niet met elkaar kunnen vinden.

De nasleep van de operatie is begonnen. Op één dag hebben we denk ik zo'n 3 a 4 momentjes dat we het niet met elkaar kunnen vinden. Ik boos, hij schreeuwt het uit, en ik vraag mij af of ik zulke dingen echt tegen hem heb gezegd en vooral op zo'n toon. Luistert niet, maar wil ook niet alleen zijn. Klampt zich aan mij vast en huilt hysterisch. Wanneer iemand anders hem aanraakt slaat en schopt hij in de rondte. Zich overgeven wanneer hij moe is? Hij denkt er niet aan. We gaan weer de strijdt aan.

Ik ben consequenter geworden en trek de touwtjes iets strakker aan om hem te beschermen maar ook mijzelf. De twijfel slaat toe en ik vraag me af of ik het allemaal wel goed doe. Tot ik van andere hoor dat ze dit herkennen, dat geeft een beetje vertrouwen en rust. Ik ben moe en wil alleen nog maar slapen. Maar slapen lukt niet, ik ga nog even bij hem kijken en zie een heel lief, onschuldig peutertje liggen onder de deken. Even snel nog een kus op zijn zachte wangetje en een aai over zijn hoofd. Slaap lekker kleine schat.

10 jaar geleden

Hoi Annick, Ik ben Linda en ik ben bezig met het initiatief Happy Kids. Dit gaat uit van de gedachte dat we harmonie willen creëren binnen gezinnen door middel van goede en duidelijke communicatie, waardoor ook het zelfvertrouwen van zowel de ouders en kinderen vergoot wordt. Hiervoor ben ik op zoek naar moeders die het leuk vinden om mee te denken en mee praten over dit initiatief. Zo kwam ik op jouw blog, las jouw stukken en voelde dat het klopte. Ik vind je verhalen en manier van schrijven heel inspirerend. Het raakt mij ook en ik hoop dus eigenlijk dat jij een van die moeders bent die samen met mij de community leven in wil blazen met jouw verhaal en visie. Dat zou mij echt geweldig lijken. Ik hoor heel graag van je! Hartelijke groet, Linda Jangi Facebook Happy Kids: http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#%21/pages/HAPPY-KIDS/215653195142177