Terug
Blog header image

De mannen wc en mijn kleuters

Op de school waar ik werk hebben wij een wc voor de vrouwen en voor de mannen. Maar wat doe je als de vrouwen WC bezet is....
Lindsy83
7 jaar geleden

Haha geweldig die reacties. Die van mij gebruikt alleen zijn luier nog. Ik zelf heb wel 1 keer van een herentoilet gebruik gemaakt. We waren met school op de terugweg van wintersportweek. En in de plaspauze moest natuurlijk elk meisje uit de bus naar de wc. Dit was een toeristiche opleiding, waarbij er hooguit 4 jongens in een klas zaten, dus de rij was groot!!! En ik moest ook nog eens nummer 2 doen... Dus ja, als je moet dan moet je. Wel het toilet goed behangen met een extra dikke laag toiletpapier op de rand natuurlijk. Grappig feitje, de mannen wc was lager dan de vrouwen wc...

kruimelkarlijn
7 jaar geleden

haha heerlijk he, al die leuke oprechte gedachtes van kleuters. hier ook twee (parttime) in huis dus ook van die gekke gedachtes en gesprekken. een voorbeeld: wij lagen nog in bed meneer en mevrouw waren beneden met de lego aan het spelen, meneer stuurt zijn zusje naar boven want hij wil alleen spelen. ze luistert en roept dat ze lekker boven gaat spelen. na zo'n 10 minuten horen we van beneden heel hard roepen: ik ben helemaal alleen beneden, wie komt er naar beneden? waarom kom je niet beneden spelen? papa kom je beneden ik ben helemaal alleen... gevolgd door gestamp op de trap en meneer komt lekker bij ons in bed kroelen... maaruh, van dat plassen dat ken ik wel. meneer wil niet met mij naar de wc (als we ergens zijn) want dan moet hij naar de meisjes wc... (ook hier heeft hij echt geen zin om alleen te gaan) en als hij echt moet en niet naar de meisjes wc wil dan moet ie alleen naar de jongens wc, en wacht ik bij de deur.

Joycies
7 jaar geleden

Oww nee geen nummer 2! hahaha. En inderdaad dat die ik dan ook.... het behangen met een goede laag wc papier.

Joycies
7 jaar geleden

haha heerlijk die kinderen. Soms zo makkelijk en soms.... En ik snap hem helemaal... Ik zou als stoere jongen ook niet naar de meisjes wc gaan. ;-)

Anoniem
7 jaar geleden

Mijn dochtertje van 3 vindt het allemaal reuze interessant. Ze wil ook graag een piemel net als papa, en ze wil staand plassen. Soms zegt ze dan dat ze ook een jommetje is, dan moet ik haar toch "teleurstellen" ;).

Joycies
7 jaar geleden

Ahhh arm meisje haha. Zo leuk die ontdekkingen bij kinderen

rebo1982
7 jaar geleden

heerlijk! Wat leuk dat ze zo aan het kletsen zijn en dat je dat allemaal mag horen:) In de school waar ik werk is geen dames en heren toilet. Daar is 'gewoon' een toilet. Ik hoor wel eens kleutertjes discussiëren welke voor de jongens en welke voor de meisjes zou zijn, maar ik heb nog niet ontdekt dat ze zich daar ook aan houden :)

Joycies
7 jaar geleden

Ja ze kunnen er hele discussies over hebben. Echt zo grappig. En het is ook uitzonderlijk volgens mij dat wij twee van dit soorten toiletten hebben, haha. En ze zijn zelfs aangekleed! Onze vrouwen wc heeft een spiegel, een kussentje, een lekker geurtje die elke week wordt ververst en de muren zijn versierd. De mannen hebben een grote bierhand en dat is het, haha. En hij stinkt!

Blog header image

My family

💜