Snap

De leukste uitjes met kinderen

Wij zijn afgelopen meivakantie in Drenthe geweest, bij het Boomkroonpad. Wat een geweldige plek om de kinderen te laten ravotten en de natuur te laten ontdekken. Was ons voorheen niet bekend. Hebben jullie ook van die uitjes die niet iedereen kent, maar waar je echt eens heen zou 'moeten'?

10 jaar geleden

sprookjeswonderland is leuk (tot jaar of 9/10) echter 9 euro per persoon vind ik met een heel gezin toch nog wel aan de prijs. Nu woon ik er zelf in de buurt en heb een seizoenskaart dat scheelt aannemelijk. Het is wel erg leuk..

10 jaar geleden

Moet je even op hun website kijken. Ik vind het erg breed, mijn jongste van 1 jaar heeft zich er vermaakt, mijn oudste van 4 en ik denk dat je tot zeker halverwege de basisschool, zo niet nog wel iets ouder, je daar kunt vermaken. Inclusief botsautootjes en een mini-achtbaan, waterfietsen enz.

10 jaar geleden

hieronder staat een reactie die voor jou was bedoeld ;-)

10 jaar geleden

Voor welke leeftijd vind je Oud Valkeveen echt geschikt?