Snap

De KONINGSSPELEN

Op dit moment is Megan mee aan het doen aan de Koningsspelen! 

Ik vind het zo leuk dat een van mijn meiden hier bij betrokken is :-) Heel gek misschien maar dit is zo'n moment waar ik al mijn hele leven op heb gewacht. Dit is zo'n moment waarvoor ik Moeder wilde worden....deze dingen.

Koninginnedag, en voor onze kinderen Koningsdag, staan op de rommelmarkt met je kleintjes voor weinig de mooie spullen verkopen. Voor dag en douw op en dan in de ochtend kou kleumen en aan het einde van de dag al het kleingeld tellen en tot de conclusie komen dat al die oude rommel voor andere mensen toch nog heel veel waard was.

Dit zijn van die tradities waar ik helemaal in op kan gaan en helemaal vrolijk en blij van kan worden...

En jullie? Wat gaan jullie doen met de Koonswisselingsdag? 

Noemen we deze 30april zo? Ik vraag me dit dus echt af........het is geen koningsdag nog want Willem-Alexander is nog geen koning.....het is geen koninginnedag dant Beatrix stopt er mee. Hoe heet het dan? Is er iemand hier die het mij kan vertellen?

Hoe dan ook hebben we er hier onwijs veel zin in en we zijn vandaag al een beetje begonnen met het vieren van onze toekomstige Koningsdag :D

10 jaar geleden

Wat leuk voor die kinderen he?! Wij gaan lekker over de rommelmarkt lopen, en hopelijk veel kinderkleertjes scoren! Geen idee hoe het dit jaar heet, een laatste koninginnendag? :)

10 jaar geleden

Hier was het een heel geregel omdat het toch maar niet stopte met regenen :-( Ze hebben de spelen maar binnen gehouden. Wel leuk maar toch jammer dat het weer niet het zelfde was als gisteren.

10 jaar geleden

Hier om half 6 al wakker en compleet in het oranje. ( met haarband met oranje vlechtjes,ha,ha ) Ze hadden er zoooo veel zin in. Eerst ontbijt op school en daarna spelletjes. Ze mochten ook iets met wielen meenemen! Hopelijk valt het weer mee. Ik zit nu op mijn werk ( andere plaats ) en hier is het heel erg donker...