Snap

De kinderkapper

Niet zo maar een kapper, maar een echte Kinderkapper. Voor onze meiden geen tranen of nachtmerries, want de kinderen verheugen zich elke kee...

Vorige week was mama aan de beurt ( zie mijn blog: Over ouder worden en kappersbezoekjes ) en vandaag gingen de meiden naar de kapper. Niet zo maar een kapper, maar een echte Kinderkapper. Voor onze meiden geen tranen of nachtmerries, want de kinderen verheugen zich iedere keer weer op hun kappersbezoekjes bij Kim`s Kinderkapsalon.

De inrichting is speciaal voor kinderen : met vrolijke kleurtjes, veel speelgoed en grappige stoelen en föhns, dus ze kijken hun oogjes uit. Verder merk je echt dat de kapsters goed met kinderen over weg kunnen. Vooral de oudste verteld op de kappersstoel honderduit. Behalve dat mama beslist over de puntjes die er toch echt weer even af moeten, mag ze zelf een 'feestkapsel' kiezen. Komt dat even mooi uit, want morgen heeft ze een kinderfeestje.

Ze kiest voor een deels ingevlochten kapsel met een staartje. Het resultaat mag er zeker zijn. Ook de jongste ziet er schattig uit met haar ingevlochten haren. Hopelijk zit het na vannacht nog zo mooi... In de kapsalon zijn allemaal leuke hebbedingen voor kinderen te koop, zoals haarspeldjes en klemmetjes in allerlei soorten en maten, maar ook oorbelletjes en glitterspray. Na de knipbeurt nog een snoepje maakt het feest helemaal compleet.

Kijk maar eens op de website:http://www.kimskinderkapsalon.nl/

 

10 jaar geleden

Bij mij kunnen ze allebei heel goed stilzitten, maar mama is niet zo handig met invlechten. Misschien x cursusje volgen, kan ook bij onze kinderkapper.

10 jaar geleden

Klinkt heel leuk en het haar ziet er goed uit. Hier gaan de meiden graag naar de kapper :D We hebben een hele leuke hier in het dorp......helaas waren beide meiden vorige keer scheef geknipt, de pony dus was lekker opvallend. Ik vlecht Megan haar haar ook wel eens in maar ze is er niet geduldig genoeg voor. Als ze wat beter stil kan zitten ga ik het zeker vaker doen :D

10 jaar geleden

Mooi!! Ik moet nog even wachten voordat het haar van mijn meisje lang genoeg is voor zoiets moois :-)

10 jaar geleden

mooi en leuk hoor