Snap

De eerste logeerpartij...

Misschien vond ik het wel net zo spannend als onze dochter of heb ik er gewoon heel erg naar uitgekeken… de eerste logé!

Eindelijk was het dan zo ver!

Na een keertje uit logeren (omdat het niet anders kon) was het tijd voor een logé bij ons thuis!

We hebben het expres niet te vroeg van te voren verteld zodat het geen grote droom zou worden maar op de dag zelf pas.

 

Onze dochter vond het prachtig! Samen slapen op mijn kamer!!

 

Om 6 uur wilde beide dames al richting slaapkamer. Voor onze dochter zeer gebruikelijk maar met visite vonden wij het toch wel heel hoopgevend!
Samen lekker spelen in bad met net een beetje meer schuim dan ander!

Toen een verhaaltje, plassen en slapen. Dachten we…

                                         

Eigenlijk na het verlaten van de slaapkamer begon het snikken… niet bij de logé, die was al bijna in dromenland, maar bij dochter lief…

 

Ze was warm en trillerig. Wilde niet op haar eigen bed, wel op haar eigen bed. Wel met kussen, niet met kussen. Wel met knuffel, niet met knuffel. En maar snikken en snikken. Helaas niet op een zacht volume maar op stand brandweerwagen…

 

De logé werd er wakker van en wilde naar huis… (een uur rijden hier vandaan). Dat gaan we niet doen! Dus nog een verhaaltje en weer slapen… Logé alweer in dromeland maar dochter lief nog helemaal van de leg.

 

Inmiddels 8 uur. Dit kan zo niet langer. Papa moedeloos en geïrriteerd en mama geërgerd en vol medelijden..

 

Na een half uur op de trap zitten ging dochterlief toch maar naar haar kamer.  Lekker op het kussen onder de deken slapen.

9 uur.. eindelijk rust.. en een lach op alle slapende gezichtjes!

10 jaar geleden

Bij de ander sliep ze als een roosje!! Maar, ze speelt ook liever met andermans speelgoed dan dat ze andere met haar speelgoed laat spelen... Dat gaat nu gelukkig als stukken beter dus dit komt vast ook!, Ik wil nog veel meer logeerpartijtjes! Dat giebelen krijg ik nooit genoeg van!!

10 jaar geleden

Wat een voorbeeldig logeetje hadden jullie. Sliep je dochter wel makkelijk toen ze zelf uit logeren ging? Ouderschap zit vol verrassingen he blijkt maar weer!

10 jaar geleden

Dank je!

10 jaar geleden

Ach, nog zo klein...schattig samen! Ik wens je een hele goede nachtrust voor straks. Slaap lekker alvast!