Snap

De Didi REis: De eerste weken school

De eerste weken school zijn voorbij...Didi probeert op haar manier haar draai te vinden...

Didi gaat nu de eerste weken naar school.
Voor de kerstvakantie is ze gestart, dat was natuurlijk een feestweek met allemaal speciale dingen.
januari was het moment dat ze echt is gestart. Natuurlijk vallen dingen op.... Didi is natuurlijk Didi en doet alles lekker op haar manier.
Ik vond dit toch wel een goed moment om alles eens op een rijtje te gaan zetten en Didi's dingen en uitspraken maar eens puntsgewijs te benoem. 

  • Didi hoe was het op school vandaag? Heel leuk mama! wat heb je dan gedaan? Dat weet ik niet.
  • Juf zegt: kom we gaan buitenspelen. Didi: Juf daar heb ik echt echt echt geen zin in ik blijf wel binnen gaan jullie maar.
  • Mama komt Didi eerder ophalen i.v.m logopedie: Didi begint hysterisch te huilen.. ik wil zo graag gymen mama.... Slik slik slik en door.... Toch maar een Picto logopedie mee naar school
  • Mama vraagt: Met wie heb je gespeeld vandaag? Didi: Met niemand Mama: waarom niet?  Didi Daar had ik echt geen zin in. 
  • Mama vergeet een keer de tweede beker drinken mee te geven. Didi tegen mama: Jij bent echt dom mama. 
  • Mama Mama Mama ik wil een hele appel mee naar school.. ik ben groot! en het mag van de Juf. 
  • Mama ik vind de juf heel erg lief
  • Didi verteld trots tegen mama: Mama ik kan schrijven kijk maar! Ze schrijft zo haar naam op en die van Lotte , mama Papa en Oma en opa trots! 
  • Thema van nu is piraten.  Mama! ik ben woeste Didi argggg en ik heb hele grote spier ballen jij landrot.... hmmm tuurlijk schat. 

Deze week gaan de rapporten mee naar huis. Als ik Didi moet geloven gaat het goed op school. Na volgende week komen de 10 minuten gesprekken. Ik ben benieuwd wat haar juf te zeggen heeft. Hoe zij de afgelopen periode met Didi hebben ervaren. 
Of dat ze nog ergens tegen aan gelopen zijn. Toch is het wel spannend.. Didi is natuurlijk Didi.. zij doet de dingen op haar manier.. met haar kijk op het leven.... 

7 jaar geleden

Zo te lezen doet Didi lekker mee en als je verder niks van de juffen hoort. Wordt vast een gezellig gesprek volgende week! :-)

7 jaar geleden

Hahajij landrot! Ik zou me doodgelachen hebben als die van ons zo thuis zou komen :) Ach ja elk kind is anders, maar ze doet zeker haar best! Goed dat ze haar naam en die van haar zusje schrijven kan!