Snap

Dagje uit naar Toverland

Ons gewonnen dagje Toverland met het gezin!

Laatst heb ik via Mamaplaats gewonnen met de win actie voor entreekaarten voor Toverland. Dus hierbij een verslagje en wat foto's!

Allereerst was ik super enthousiast toen ik hoorde dat wij met ons gezin naar Toverland mochten! Het kwam ook perfect uit, wij hebben net 2 weken vakantie en we hadden geen plannen dus hoe fantastisch is het dat we een lekker dagje weg konden!

Afgelopen dinsdag zijn wij er heen gegaan, mijn zoontje van 3 stuiterde sochtends al door het huis heen, van te voren hadden wij hem al verteld dat het wel een lang stuk was rijden. 1 uurtje in de auto! In hoeverre je dat natuurlijk uit kan leggen aan een kind van 3, zo'n 2 straten van ons huis verwijderd hoorde ik achterin "mama over hoelang zijn we er?!" Haha nou dat begon dus al snel te vervelen in de auto. Na heel wat vragen besloten we dat hij blaze op papa's telefoon mocht kijken, poehé wat een rust. Dochterlief van 1 kreeg er weinig van mee en lag zo lekker te tukken. 

Eenmaal aangekomen was onze zoon een energie bom! Al rennend naar de ingang.. Eenmaal binnen waren wij meteen onder de indruk! Wat een mooie hal bij binnenkomst, wij zagen meteen dat er echt aan alle kinderen qua leeftijd is gedacht! 

Het eerste waar Jaycen in wou was de draaimolen, blijft toch een klassieker he! Uiteraard wou hij op een paard zitten. ( Onze zoon is nogal fan van paarden )

Ik ga maar niet alles in detail vertellen want dan ben ik heel lang bezig. Jaycen is samen met zijn vader in de waterbaan geweest, waarbij je in die boomstammen zit weet je wel. Ik natuurlijk super trots dat Jaycen van 3 jaar daar gewoon eventjes in ging! Achteraf natuurlijk de foto gekocht. Geloof me die foto is goud waard, wat een gezicht trekt hij! 

Ook is hij in de paarden van Ithaka geweest, dat vond hij helemaaaaal geweldig! " mama dit paardje is echt lief!"

Ik gok dat we zeker zo'n 5 uur in het park zijn geweest, we hebben ons super goed vermaakt. Toen we besloten naar huis te gaan kwamen wij weer door de hal heen waar je ook binnenkomt waarbij wij toch nog even een stop moesten maken want daar zit voor kids tot 4 jaar echt een hele leuke speeltuin! Ook onze dochter van 1 heeft zich geen moment verveeld! 

Conclusie, wat een fantastisch park! Leuke voor jonge kinderen en ook voor de wat oudere kinderen. Fijn park, niet al te groot. Veel plekjes waar je even lekker op een bankje kunt zitten, veel speeltuinen tussendoor met leuke luchtkussens! 

Ik zeg een dikke 10 voor dit park, heb niks op of aan te merken en onze zoon had de tijd van zijn leven! Nogmaals super bedankt dat wij zo'n ontzettend leuke dag hebben gehad dankzij jullie Mamaplaats! 

Op de paarden van Ithaka!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En deze mocht natuurlijk echt niet missen: 

6 jaar geleden

Fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben! :D