Terug
Blog header image

Daar waait ze?!

Een windvlaag en ik zie haar wegwaaien. Mijn peuter als een plasticzakje waar door de wind mee gespeeld wordt.
Anoniem
6 jaar geleden

Dat zal best even schrikken zijn geweest! Gelukkig niet zoiets meegemaakt. Wel dat er ineens 'wortels' in haar oren zaten en ze gewoon niet luisterde. Maar dat is weer een heel ander verhaal! ;-)

Annemiek2
6 jaar geleden

Gelukkig was het rustig en kwam er geen verkeer aan maar wat zullen jullie allemaal geschrokken zijn zeg. Waait daar zomaar je meisje weg. Dat is te raar voor woorden. Onze zoon zal niet zomaar wegwaaien hij is redelijk aan het gewicht (15 kilo). Hoe gaat het nu, een dag later? Misschien kun je dit voorbeeld gebruiken om haar een beetje beter te laten eten?

Lindsy83
6 jaar geleden

AI dat is schrikken zeg! Die van ons loopt nog niet los, maar ik heb zelf wel een keer als kind horizontaal aan een deur gehangen door de wind! Lekker knuffelen en bijkomen!

rebo1982
6 jaar geleden

Dat is volgens mij een ernstige peuteraandoening waar de mijne als t niet zo hard waait ook aan lijdt. Die wortels in de oren ;)

rebo1982
6 jaar geleden

Ze was er echt wel van onder de indruk. Ik mocht het ook niet aan anderen vertellen, dan trok ze zich helemaal terug!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!