Terug
Blog header image

Cinekid 2015: Het Geheim van Eyck

Als we over het Cinekid-terrein fietsen, ziet Dunya ineens een aantal bekende gezichten. Daar moeten we meer van weten natuurlijk!
Anoniem
7 jaar geleden

Hi Henrike, ik geniet bij het lezen van dit spannende verhaal. Hoe Dunya op alles reageert vind ik schitterend. Ze groeit enorm en wordt al een hele dame

Henrike Laning
7 jaar geleden

Ja, ik was van plan om een blog te schrijven over hoe we Cinekid vonden, maar al bij de eerste film wist ik dat het niet in één blog zou passen. Er volgen er nu dus nog twee. Deze was wel erg leuk om te schrijven. Ook hilarisch, dat we niet bij de voorstelling waren en ik er toch een heel verhaal over kan schrijven. Het is ook erg moeilijk om Dunya voor de gek te houden. Ik vond het wel slim bedacht van haar, dat ik misschien een smoes verzonnen had om niet te gaan. Had gekund, maar was deze keer niet zo. ;)

Anoniem
7 jaar geleden

Best een aardige serie volgens mij. Heb alleen kleine stukjes gezien eerlijk gezegd. Zag wel een bekend gezicht. Een van de hoofdrolspelers deed ook mee in spangas toch?

Henrike Laning
7 jaar geleden

Nee, in Brugklas!

Blog header image

My family

💜