Snap

Bijna naar de basisschool: HOERAAAAAA!!!

Mijn dochter wordt in de voorjaarsvakantie 4 jaar. Groot feest natuurlijk. Ze leeft er al ruim een half jaar naar toe want dan mag ze naar de basisschool!

Ze is er echt helemaal aan toe. Dat was ze al voor de zomervakantie van afgelopen jaar. Toen verliet ze vol trots de Peuterspeelzaal en zei: “Zo, na de vakantie ga ik naar de basisschool.” Maar hoe leg je zo’n enthousiast meisje uit dat dat nog ruim een half jaar duurt?

Na de zomervakantie ging er nauwelijks een dag voorbij zonder dat ze zei: “Wordt ik bijna 4 jaar, morgen misschien al?” Na de herfstvakantie heeft ze zich erbij neergelegd. Ze geniet nog met volle teugen van de Peuterspeelzaal en maakt erg graag werkjes. Het is echt een knutselmeisje. Geef haar een vel papier, snippers en een pot lijm en je hoort haar heel de middag niet.

Tot vorige week. Ze mocht 2 uurtjes proefdraaien op de basisschool. Dat was natuurlijk erg leuk en spannend. Komt ze thuis, zegt ze redelijk verontwaardigd: “Ik mocht niet eens een werkje maken bij juf Nelleke!” Dat kwam recht uit haar hart. Vanmiddag mag ze nog een keer proefdraaien op de basisschool. Ik ben erg benieuwd naar haar reactie. Gniffel, gniffel.

Na de voorjaarsvakantie is het dan eindelijk zo ver. Ze mag nu echt naar de basisschool! HOERAAAAAA!!!!!

9 jaar geleden

Ik vond het ook een heel bijzondere dag, samen met mijn groep.Jouw prenistatee was ook een eye-opener, wat is er nog veel te ontdekken op ICT-gebied! Veel dank!

11 jaar geleden

Oh wat zijn die kleine meiden toch heerlijk he!