Snap

Alle begin is moeilijk!!

Oefening baart kunst, maar dan moet je wel fouten mogen maken van jezelf! Tja en dat is soms moeilijker gezegd dan gedaan!

Ik ben na aardig wat werk/geld in mijn webshops gestoken te hebben door schade en schande wijzer geworden zullen we maar zeggen. Het heeft heel veel in mijn leven en dat van mijn gezin veranderd. De  positieve kant van het verhaal is dat ik meer tijd voor de kinderen en mijn man heb, ik nu echt doe wat ik  altijd al wilde en mijzelf veel beter voel door de regelmaat, en dit heeft zeker ook invloed op de rust in huis!

De negatieve kant is dat ik aan huis gekluisterd zit en af en toe toch wel snak naar een "normaal gesprek" zonder de onderbreking van 1 van de kinderen. Ik heb vroeger altijd in een team gewerkt en dan mis je zeker weleens de gezelligheid.

Ik heb gezocht op internet naar een mogelijkheid om mijzelf te ontplooien en kwam Eelco de Boer tegen van  www.Winst.nl Na een inspirerend seminar door Eelco gegeven  heb ik ervoor gekozen om vanaf September te starten met een coachingstraject in de internet business dit zal een jaar duren. Nieuwe mensen leren kennen die allemaal op dezelfde golflengte zitten. Ik kijk er naar uit! Het doel hiervan is natuurlijk ook dat ik beter mijn weg kan vinden op het internet maar ook nieuwe mensen leren kennen.Ik ben al met de vele informatie die ik heb gekregen om dit traject voor te bereiden gestart.

Een van de dingen die ik in de afgelopen tijd heb geleerd is niet via de mail iemand benaderen (wat heel veilig voelt) maar gewoon bellen! Daar ben ik dus regelmatig de fout mee in gegaan. Na een zeer leuk telefoon gesprek met Jorien mocht ik een keer bij haar komen kijken.

"Jorien" is een sfeervol eigentijds merk, denk aan een mix van hippe (kinder)kameraccessoires o.a. Lampenkappen, kussens. Maar ook haarspeldjes, broches, tassenhangers, stofschilderijtjes, orginele (kraam)kadootjes

Gewoon "Te Leuk!!"

Het ritje van 1,5 uur rijden was zeker de moeite waard, ik heb Jorien leren kennen, de lampen en andere  accessoires bekeken, echt stuk voor stuk handwerk. Met trots mag ik dan ook vertellen dat haar producten bij mij in  de webshop komen.

Dit is een kleine greep uit haar collectie, binnenkort dus in mijn webshop te vinden! ColourfulGifts