Snap

Actief met je kinderen

Pak je zwemkleding en trakteer je gezin op een dag in het zwemparadijs: lol maken, fit blijven en ontspanning in één.

Minivakantie tussendoor Een dagje in het zwemparadijs doet de stress van het dagelijkse leven vergeten. Of je je nu wilt uitleven of gewoon op zoek bent naar ontspanning: in de overdekte zwemparadijzen kun je genieten van pure actie of uitrusten in de sauna.

Het zwemparadijs kan in elk seizoen Zwembaden, glijbanen, sauna's, solaria, jacuzzi en spabaden: het tropisch zwemparadijs biedt je een droomcombinatie. Van uitgelaten losgaan tot relaxen in de rustgebieden, alles is mogelijk. Heb je genoeg van de actie dan kun je in de meeste zwembaden kiezen voor een compleet wellness-programma met massages, manicure en pedicure. Laat de kinderen nog maar even hun gang gaan terwijl jij helemaal tot rust komt.

 

Wat staat je te wachten in het zwemparadijs

  • Waterparken zijn ideaal voor kinderen, jongeren en mensen die willen bewegen. Golfslagbaden en wildwaterbanen zorgen dat je continue in beweging bent. Daarnaast brengen de vele glijbanen volop actie. Helemaal in: verduisterde glijbanen met lichteffecten en indoor surfmogelijkheden speciaal voor de avonturiers en gevorderde watersporters.
  • Veel beweging krijg je ook in het gewone zwembad. Hier gaat het er iets rustiger aan toe. Zwemmen versterkt de spieren, verbrandt calorieën en ontlast de wervelkolom door de bijna gewichtloze omstandigheden in het water.
  • Wie nog meer rust wil, komt helemaal aan zijn trekken in het wellness gedeelte. Naast solarium en sauna, die al deel uitmaakten van de standaard faciliteiten, bieden veel zwemparadijzen ook hot tubes, ontspanningsruimtes en warme zeewaterbaden.
Voorbereid op weg Net als bij een korte vakantie, is ook hier een goede planning het halve werk. Neem voor de kinderen duikbril, strandbal en eventueel zwemvliezen mee. En vergeet de zwembandjes voor de kleintjes niet! Vooral kinderen kunnen in het zwembad en bij zwemlessen heel veel plezier hebben. Je lievelingsbadlaken en een spannend boek zijn perfecte middelen om te relaxen.

Wie een hele dag in het zwemparadijs verblijft, beweegt veel en in het water heeft het lichaam extra energie nodig om warm te blijven. Daar krijg je trek van. Ook al horen ze van oudsher bij een dagje zwembad, laat je niet zomaar verleiden door friet. Zorg van tevoren voor ruimte in je ProPoints® dagtotaal zodat je eventueel aan een verleiding toe kunt geven. Nog beter voor je ProPoints waarden en je portemonnee: neem een paar lichte snacks mee. Deze kunnen snel worden voorbereid en zijn niet belastend voor je gewicht.

Meld je nu aan voor WeightWatchers!

11 jaar geleden

Dit lijkt mij wel super leuk! Is er al iemand geweest??