Snap

25.Gezellig dagje Beekse Bergen

Zondag, 22 graden is de voorspelling. Heerlijk genieten gaan we met zijn 5en (Maarten, Nathan, oma, opa en ik) naar de Beekse Bergen.

Zondagochtend, op tijd uit ons bedje. Rond 8 uur zijn we lekker wakker geworden en gaan we beneden ontbijten en klaarmaken want om 9 uur hebben we afgesproken om bij oma en opa te zijn.

Om 9.00 doen we nog even wat drankjes bij oma & opa om daarna richting de Beekse Bergen te gaan.
Na een wat langere kassa rij i.v.m. de drukte en omdat oma en ik een abonnement wilde (dus wat langer kassa werk) konden we het park in.
Net als vele andere was het in het begin erg druk maar al snel verspreidde zich dit erg goed. De rest van de de dag hadden we er vrij weinig last van.

Natuurlijk hebben we heel veel diertjes gezien. Erg leuk dat we zo dichtbij alle dieren konden komen. 
Ik vind altijd alle katachtigen geweldig... Maarten vooral de roofvogels waar we nog een prachtige show van hebben gezien van een half uur. Nathan genoot zichtbaar van alle nieuwe indrukken.
Buiten de dieren waren er ook nog heel veel speeltuintjes, overal in het park.

Rond 14 uur merkten we toch dat Nathan wel erg moe werd, dus tijd om even in de buggy te liggen.
Hij viel erg snel in slaap terwijl zijn oma en ik even de souveniershop indoken. Ik heb een tijgermok en een magneet voor de koelkast gekocht. Daarna hebben we nog churros gegeten en zijn we verder gaan lopen.
Nathan werd na een klein uurtje weer wakker en had qua dieren alleen de krokodillen gemist, maar aangezien we een abonnement hebben gekocht kunnen we dat de volgende keer inhalen.

Na terug gelopen te zijn eindigde we even de dag aan een tafeltje in de schaduw. Het was namelijk ondertussen erg warm geworden voor onze witte huidjes. :P Even de voetjes van papa en opa laten rusten en wat drinken, aangezien zij nog terug moesten rijden. 

Daarna zijn we lekker naar oma & opa gereden en hebben we daar lekker met z'n allen frietjes gegeten.

Vandaag was echt een heerlijk en rustig dagje. Morgen nog een middagje kinderdagverblijf voor de boeg en dan woensdag buisjes. Ik ga proberen voor het weekend daar nog een blogje over te schrijven! :)

6 jaar geleden

Wij zijn gister lekker met de kids naar het strand geweest. Was voor de jongste de eerste keer. Nouuu je had d'r moeten zien. Haar ogen schoten alle kanten op, vergeet het echt nooit meer. Was zo'n lekkere dag gister, zo mag elke zondag er wel uitzien....

6 jaar geleden

Ahhh wat heerlijk! Klinkt echt als een heerlijke zondag.