Snap

2 kinderen in een stapel bed....

Al de hele week ben ik aan het bedenken hoe ik jullie kan vertellen hoe het gaat met het bed. En dan hoor ik jullie denken: waarom heb je daar een week voor nodig? Ik hoop dat dit aan het einde van deze blog duidelijk geworden is...

De aanloop van het bed was natuurlijk al super spannend, we waren ook al bij winkels geweest voor een stapelbed en toen was Megan er al helemaal vol van dus toen we kondern vertellen dat er een nieuw bed kwam gingen al de remmen los.

Megan is geen makkelijke slaper en vind slapen de meest stomme bezigheid van de dag. Al vanaf baby (eten staat op nr 2 maar dat is een ander verhaal) slaapt ze heel weinig en was als snel van het slapen tussen de middag over en inslapen 's avonds is vaak een probleem en toen sliep er nog geen lief klein zusje boven je.

De eerste avond was het natuurlijk keten en prikken in het matras, dingen in haar kleine zus haar bed gooien, proberen elkaar te zien.....enz enz bedenk het en de meiden waren het aan het doen.

We zijn nu een ruim week verder en we hebben 2 avonden gehad dat ze rustig gingen slapen en het niet leek op de slaapzaal van een paar tiener op schoolkamp. We kunnen er op zich wel om lachen hoor maar als ik Suzannah hoor schreeuwen: Neehhhh! dan is het echt tijd dat Megan gaat stoppen ;-)

Het zal uiteindelijk wel over gaan hoor ;-)

Verder is het bed helemaal top! Suzannah slaapt er heerlijk in en is niet meer koud geweest! En daar hebben we het allemaal voor over. De slaapkamer is weer een normale temperatuur, 20graden, en hierdoor een veel betere slaapomgeving.

De slaapkamer heeft nu ook een speelhoek waar dankbaar gebruik van gemaakt wordt! De meiden bevinden zich heel vaak in hun slaapkamertje en kunnen dan snel een uur heerlijk spelen.

Dus het oordeel na een ruime week slapen: een dikke 10! Dit is niet alleen voor het bed maar ook voor de speelruimte die het ons gegeven heeft ;-)

10 jaar geleden

Super om te horen!! En tja keten ipv slapen, haha, succes met je meiden :-)

10 jaar geleden

Goed om te horen. Idd zal het eerst vooral heel leuk zijn geweest en tijd nodig om te wennen. Zo blij voor jullie

10 jaar geleden

Heel fijn! Het is jullie gegund. En dat van dat keten zal vast vanzelf overgaan, want het is natuurlijk ook heeeeel gezellig met zijn 2tjes op één kamer.