Blog header image

2 JAAR! Morgen is de grote dag.

Morgen wordt onze grote vent alweer 2 jaar! Alles staat klaar voor een feestje.

Morgen wordt onze kleine ventje alweer 2 jaar! Cliché, maar wat gaat het snel.

De slingers hebben we net opgehangen en de cadeautje zijn van hun verstopt plekken gehaald en ingepakt. Ze staan klaar voor morgenvroeg vol in het zicht. Als hij de woonkamer binnenloopt dan ziet hij het meteen.

Zondag is het grote feest en meteen dat van zijn grote zus die maandag a.s. jarig is en 5 jaar wordt. En ik vind het leuk om daar een thema-sausje overheen te gooien. En dat wordt zondag Sprookjesbos/Jokie (oftewel Efteling). Ik heb meer dan een half jaar geleden bij een discounter al Sprookjesboom zakjes, tafelkleed, ballonnen, slingers en servetten op de kop getikt en die gaan zondag gebruikt worden. Enkele ballonnen en de slingers hangen al.

Ook heb ik zelf een letterslinger gemaakt. Echt super leuk en her te gebruiken (http://www.xenos.nl/maak-je-eigen-letterslinger-zw...) ook in andere kleuren te koop. 

Ik had nog wel een cadeautjes dilemma, maar dat is opgelost. Aangezien meneertje Jokie erg leuk vind heb ik twee kleine leesboekjes van Jokie en een magnetenboek (met puzzels van Jokie en andere Carnaval Festival poppetjes). Ik heb een leesboek van Sprookjesboom (Lieve Wolf, dat is van de nieuwe serie). Verder een kalenderklok van Lief! Lifestyle en een Peppa Pig speelgoed met geluid. En er is nog een cadeautje onderweg, maar dat zal denk ik niet morgen arriveren helaas. Dat is een grote speelgoed vrachtwagen van Cars. Ik denk dat het wel in de smaak gaat vallen. Voor mijn dochter was het een stuk makkelijker -> Playmobil.

Normaal gaat meneertje op donderdag naar Opa en Stiefoma, maar ik ben morgen lekker vrij, dus blijft hij lekker thuis. 

Op naar een heerlijke feestelijke dag morgen ;-D

7 jaar geleden

De webshop is inderdaad gestopt. Ik heb het boek bij de Efteling gekocht (wonen er dichtbij en hebben een abonnement).

7 jaar geleden

Dank je

7 jaar geleden

Jij ook gefeliciteerd Henrike!

7 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal :). Ook onze zoon is fan van sprookjesboom. Waar heb je het boek gekocht? Ik ben ook zo af en toe opzoek naar spullen van sprookjesboom maar het is niet zo makkelijk te vinden en helaas is hun webschop er niet meer als ik de site mag geloven.