Snap

2 heel verschillende kinderen.

Onze Lynn, onze mooie grote Lynn! Wat was zij een makkelijke baby. Een voorbeeldig meisje. Huilde alleen als ze honger had of met vermoeidheid, sliep snel door en nooit echt ondeugend. Echt een genot! 

Omdat zij zo makkelijk was, kregen wij al snel de kriebels voor een tweede. Dat had even tijd nodig maar na een miskraam en curettage, was daar de positieve test en begon de zwangerschap van onze tweede dochter Fay. 

De geboorte van Fay verliep veel soepeler dan dat van Lynn. Fay is vanaf dag 2 begonnen met huilen en dat is wekenlang door gegaan. Ze was pittig en huilde 20 uur per dag. De verkorte versie van haar eerste weken(misschien maak ik hier ooit nog een andere blog over), is zij opgenomen als huilbaby, bleek een flinke reflux te hebben en 5 dagen na ontslag weer opgenomen geweest ivm RS. Maar ondanks alles, is haar karakter ook gewoon pittig. 

Lynn is rustig, gevoelig, een doordenker en uit haar gevoelens direct! Ze is snel moe door alle indrukken van de dag en wil het liefste om 18 uur al naar bed. Ik kan heerlijke discussies met haar hebben omdat ze graag wil dat alles op haar manier gaat. Wij zeggen altijd gekscherend als Lynn valt, dat we het amputatie team moeten bellen want een valpartij van niks en is zij helemaal overstuur.

Fay is een meisje dat niet denkt maar doet. Ontzettend ondeugend is en helaas nog steeds, een moeilijke slaper is. Ze geeft nergens om, als ze keihard valt dan kijkt ze een keer op en gaat door! Begrijp me niet verkeerd, ook zij is een genot! Ze heeft humor, wind iedereen om haar vingers en begint met kletsen als ze wakker wordt en stopt pas als ze weer gaat slapen. Als ze überhaupt slaapt haha! Eindeloze energie heeft ze. 

Ik vind het bijzonder dat 2 zusjes zo ontzettend verschillend kunnen zijn! Lijken jullie kindjes op elkaar of zijn ze ook heel verschillend?