Snap
  • Gezond
  • afvallen
  • eerlijk
  • Tezwaar
  • geenzwangerschapskilos

Het leed wat afvallen heet

Die bewuste knop moet om!

Ik kan me niet herinneren dat ik ooit slank ben geweest. 

Vroeger werd ik op de middelbare school wel eens gepest. Maar ik had wel veel vriendjes en vriendinnetjes.

Nooit heb ik er echt een probleem van gemaakt en ook mijn man niet. Alhoewel hij soms wel eens zegt, misschien moetje er wel eens wat aan gaan doen. En dat is dan meer voor mijn gezondheid. Hij neemt me zoals ik ben. 

Maar nu zijn mijn kids 5 en 6 jaar en goudeerlijk!!! Dat komt soms keihard aan! "Mama, heb jij ook een baby in je buik?" Of "Mama jij hebt een heeeeeele dikke buik (en/of billen!)!" 

Buiten het feit dat het waar is, vind ik dit echt niet leuk om altijd te horen. En dit leg ik ook uit. Dat je met woorden iemand pijn kan doen. En dan zegt mijn zoon: maar het is toch zo? Tja.... wat moet ik hiermee?? En dit soort dingen zeggen ze niet alleen thuis, maar ook midden in de supermarkt. (Ook over andere mensen dus) Hoe gaan jullie hiermee om?? Tips zijn welkom! 

Maar om bij het onderwerp te blijven... afvallen!!! 

Ik sport minimaal 1x in de week en heb al zoveel geprobeerd.. shakes, verschillende diëten.. altijd weer terug bij af. 

Hebben jullie do's en dont's?? Ik weet het, de bewuste knop! Die moet om!