Snap

Van de huisarts naar een opname in het Sophia ziekenhuis

Ik ben helemaal leeg en kan niet stoppen met huilen. Ze proberen bij Noud bloed te prikken maar er is al zo veel afgenomen dat ze met 2 man met rode lampjes een ader zoeken.

17 juni:

Noud is bijna 3 weken oud, zijn navelstreng is er afgevallen maar zijn naveltje blijft wat 'nat', volgens het cb geen probleem ze komen het gewoon even aanstippen.

Dit doen ze door met een staafje op het natte stukje te stippen en dit brand dan dicht. Nadien zagen we een klein beetje bloed, dit kon gebeuren gaf het cb aan, dan is er een beetje gezond weefsel geraakt.

Ik heb er een gaasje op gelegd en ben een rondje gaan wandelen, even bij mijn oma om de koffie. Daar aangekomen wilde ik Noud verschonen en zag ik dat het gaasje al volledig verzadigd was. Verschoond en het cb gebeld  met dit nieuws. Ze gaven aan dit niet te kennen en ik moest de dokter even bellen.

Zo gezegd, zo gedaan, de dokter had eind van de middag plaats.

Wachten....

16:00u: 4 gaasjes verder.

De dokter gaf aan dat dit kon gebeuren en ik morgen terug moest komen als het nog zou bloeden.

18 juni:

08:00u: ik bel direct dat Noud zijn navel nog bloed, ik mag om 10.30 langskomen.

10.30u ik heb een andere dokter, dit belt, na enig aandringen van mij, naar de hap dat de kinderarts Noud gelijk na moet kijken.

Ik ben gelijk naar het ziekenhuis gereden, door corona mocht ik niet met mijn man naar het ziekenhuis dus die heb ik in de auto maar even huilend opgebeld (dankjewel hormonen).

Ziekenhuis:

Er worden wat onderzoeken gedaan en er word bloed geprikt. Ik zie dat dit prikgaatje niet dicht gaat en heb er al mijn bedenkingen bij. Na 2 uur wachten en bijna 4 uur op de hap, komt de kinderarts binnen en geeft aan dat er meer onderzoeken komen. Omdat we er al zo lang zijn mogen we naar het moeder en kind centrum, hier kan Noud in een bedje slapen en ik in een goede stoel zitten.

Mijn man mag wel bij ons zijn in het moeder en kind centrum (lekker krom hé...) dus die bel ik direct.

19:00u:

We krijgen re horen dat we naar Rotterdam moeten omdat ze aan een bloedstolling ziekte denken. We bellen onze ouders en vragen of ze even snel wat kleren en spulletjes willen brengen. Wij eten nog even snel iets.

21:00u:

Aangekomen in Rotterdam staat iedereen ons op te wachten, er word weer bloed geprikt en ze moeten een scan van zijn hoofd maken om een hersenbloeding uit te sluiten (ik ben bevallen met de kiwi).

Ik ben helemaal leeg en kan niet stoppen met huilen. Ze proberen bij Noud bloed te prikken maar er is al zo veel afgenomen dat ze met 2 man met rode lampjes een ader zoeken. Ik word de kamer uitgestuurd om mijn bloed ook direct al te laten nemen zodat ze kunnen kruisen indien nodig.

03:00

We worden opgenomen in het Sophia kinderziekenhuis. Ik word met Noud op bed naar een kamer gereden en Wannes loopt achter ons aan met alle spullen (sorry schat).

Aangekomen op de kamer willen ze Wannes naar huis sturen: 'i.v.m. de corona kunt u niet blijven meneer, u mag 2 keer per dag een uur samen op de kamer zijn'.

Ik heb HEEL duidelijk aangegeven dat hij blijft omdat er morgenochtend om 8u weer onderzoeken gedaan worden, ik was overtuigend want de vrouw heeft een deken en kussen voor hem gepakt.

In een volgende blog vertel ik jullie over onze ziekenhuis opname, voor nu, bedankt voor het lezen van mijn blog!

2 jaar geleden

Wow wat heftig zeg. Hoop dat het goed afloopt. In ieder geval sterkte gewenst allen. 🤞🏻🍀💕

2 jaar geleden

😨