Snap

Hoe belangrijk vind jij sporten voor je kinderen?

En dan sneuvelde bijna de tv.

Hoe belangrijk vind jij sporten voor je kinderen?

Wat ben ik blij dat mijn kids allebei graag sporten en graag buiten zijn. Natuurlijk hebben ze ook wel eens een dagje ertussen zitten dat ze wat langer achter een scherm geplakt zitten, maar 9 van de 10 keer zijn ze liever bezig. 

Levi: hij is zo druk van zichzelf dat die nog geen 1min stil kan blijven zitten. Hij is daarom ook veel buiten, met vriendjes in de speeltuin, samen voetballen of mama zullen we samen stoeprandje doen?  Hij traint 2x in de week met voetbal en dan op zaterdag nog de wedstrijd. Gelukkig hebben ze hier op school 2x in de week gym want ja dat is wel zijn lievelings vak. Ook wilde hij percee een mountainbiken zodat die lekker in de bossen kon crossen. 

Aimy: is ook altijd wel bezig, is t niet dansen, dan is t wel knutselen, met vriendinnen afspreken of turnen. Jaja af en toe wordt onderhand haar hele kamer of onze huiskamer verbouwd tot turn zaal en gaat ze even alle oefeningen doen. Helaas is onze woonkamer niet zo groot als een compleet gymzaal en met de radslag of arabier vliegt dr nog wel eens een been de verkeerde kant op. Oeps die ging bijna tegen de tv hoor je dan. Dus misschien is t toch handiger dat ze het op haar kamer doet. Ook Aimy traint 2x i in de week. In totaal 3,5u aan turnen, en ook heeft zij gelukkig 2x in de week gym. 

Wat ben ik blij dat ze zo hun energie kwijt kunnen. Vind jij sporten belangrijk voor je kind? 

Wij zeggen altijd bewegen is gezond. 

Liefs een hele trotse mama. 

Snap