Snap

Aan de vloer gelijk getrokken

Als je door het laminaat, behang en de verf het huis niet meer ziet..

Nog even en ik kom naast het laminaat liggen (of beter op zijn Rotterdams gezegd: leggen)! Ik ben kapot! En ik geloof dat ik de waarheid spreek, dar niet alleen ik versleten ben, als ik zo naar mijn man kijk. Af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Of beter gezegd door het laminaat, behang en verf, het huis niet meer.

We zitten nu weer een paar dagen in het nieuwe huis, maar als ik om me heen kijk, zie ik allemaal onafgemaakte projecten. Daar is dit niet gedaan en daar dat niet. Een tip dus als je gaat verhuizen: probeer één ruimte per keer aan te pakken. Beetje lastig met behangen, verven en laminaat leggen. Maar probeer je dan toch maar tot één verdieping te betrekken. Maar mama is er weer dus die kan orde in de chaos creëren zoals altijd. Toch ironisch dat iets waar ik eigenlijk een hekel aan heb, dat ik daar zo goed in ben.

Vandaag gaan we ook onze twee jongste inschrijven bij een nieuwe basisschool hier. Ja ja, het is ons toch eindelijk gelukt! Met goede hulp van onze hulpverleners (maatschappelijk werker en autisme coach) zijn we toch gekomen waar we wilde. Onze Tyler zou nauwlettend in de gaten gehouden worden om te kijken of speciaal basisonderwijs wel echt nodig is of dat bepaalde aanpassingen voor het voldoende zijn.

Ook gaan we ons inschrijven bij onze nieuwe huisarts en dan zijn we toch, ook al lijkt het misschien niet zo, weer een stukje dichterbij de verhuizing. Vandaag willen we een groot deel van de spullen die beneden staan (deze mevrouw kon maar niet wachten met gratis spullen ophalen) naar boven te brengen zodat mijn man de vloer kan doen beneden. Omdat wij het helaas niet breed hebben, hebben we even gekozen voor een garagelak. Klinkt heel raar, maar ik weet zeker als mijn man er klaar mee is, dat ik nog twijfel of ik de vloer die ik voor ogen heb er nog in wil!

We hebben weer een roerige tijd tegemoet gehad met ziektes en een overlijden in onze omgeving. Daarnaast zitten er een paar op het randje van die beide. Dat maakt deze periode toch net even iets minder prettig. Het voelt zo dubbelop. Maar we maken er maar het beste van en vieren iedere kleine overwinning om daarna weer even back to reality te gaan. Want ook het "gewone" leven gaat gewoon door. Ook al is dat soms wel even lastig.

Welke ruimte hebben jullie als eerste aangepakt tijdens de verhuizing? En werkten jullie per ruimte af of kris kras door elkaar? Laat het me weten in de comments!


3 maanden geleden

Wij zijn vorig jaar verhuist dus je verhaal is heel herkenbaar 😁 Wij hadden het geluk nog een aantal weken in ons "oude" huis te kunnen blijven terwijl we onze nieuwe woning gingen opknappen. Als eerste de bovenverdieping met de slaapkamers zodat we in iedergeval allemaal rustig konden slapen en terugtrekken. Sterkte nog met alles 😘

Jij wadden hier ook de tijd maar toch helaas niet zo soepel verlopen. Ik denk dat een goede planning maken samen ook heel verstandig is bij een verhuizing. Van hoe gaan we dit aanpakken. Dat stukje hebben wij overgeslagen. Bedankt zullen we zeker nodig hebben haha!

"hadden" natuurlijk 😅🤣