Terug
Blog header image

Zwanger en herseninfarct

Spannende dag morgen....hoe gaan we bevallen?? Ik vind het nogal een beslissing!
Lindsy83
6 jaar geleden

inderdaad lastig, maar je moet doen waar je jezelf het veiligst bij voelt! Meestal klopt je gvoel in dit soort situaties. Heel veel succes morgen!

Annemiek2
6 jaar geleden

je bent er misschien niet mee bezig maar hoeveel kinderen wil je nog na deze? Je mag namelijk na de 2de keizersnee nog 1x zwanger worden en dan MOET je een keizersnee, dat is wat ik begrepen heb van een mama hier die al 2 keizersneden gehad heeft. Daarna wordt het echt afgeraden. Denk daar dus goed over na voor je de beslissing neemt

mamavaneenmeisje
6 jaar geleden

de tip van Annemiek2 is zeker ook iets om even na te denken. Het lichaam kan niet meer als 3 keer en kz aan. Soms zelfs maar 2 en heel soms lukt een 4e ook nog wel. Dus dat is zeker iets om mee te nemen in je beslissing!

Theoneyoulove30
6 jaar geleden

Ik heb straks 3 kinderen...dat vind ik wel genoeg. Wij zijn dan echt compleet. Ik ben bij de eerste met een keizersnede bevallen, de 2e een normale bevalling. Mijn keuze zou uitgaan naar een normale bevalling omdat je daar sneller van hersteld. Maar qua druk op mijn hoofd weer voor een keizersnede....ik ga maar af op wat de Gynaecoloog en de neuroloog verteld hebben tenminste na morgen maak ik een keuze...

Theoneyoulove30
6 jaar geleden

Het is echt lastig! Mijn hoofd zegt keizersnede, puur voor de rust. Maar mijn lichaam zegt normaal bevallen, herstel sneller....eerder op de been....vind zo moeilijk. Alles hangt af van de Gynaecoloog, terwijl de neuroloog zegt het mag gewoon via de normale weg....hoezo we hebben overleg gehad samen...

Theoneyoulove30
6 jaar geleden

Ik heb alleen nog bloedverdunners. Meer slik ik niet meer. De MRI, bloeduitslagen alles was in orde. De neuroloog zag dus geen probleem, waarom zou je niet normaal mogen bevallen...en dan de Gynaecoloog...Aaah is toch erg. Samen overleg gehad...en nu zijn ze het blijkbaar niet meer eens met elkaar....leuk als je in 2 ziekenhuizen onder behandeling bent ;-) ben benieuwd morgen.

Theoneyoulove30
6 jaar geleden

Ik ben wel klaar na 3 kinderen....maar deze beslissing is het spannendste. We wachten morgen af, even alle voors en na's tegen elkaar afwegen.....en dan een goede keuze maken.

Annemiek2
6 jaar geleden

Ik ben zelf met een gewone bevalling gestart maar het is geëindigd in een keizersnee. Dat is natuurlijk dubbelop herstellen. Omdat het bij mij niet vorderde en ik heel lang bezig was en onze zoon een groot hoofd heeft zou ik als er een volgende keer zou komen wel gaan voor de keizersnee. Ik zou zeggen ga voor je eigen gezondheid en die van je kindje. Als je gezin nu compleet is dan is elke keuze goed. Heel veel sterkte met het nemen van je beslissing.

Theoneyoulove30
6 jaar geleden

Ik was idd ook begonnen met een gewone bevalling. Maar eindigde helaas in een keizersnede, omdat zijn hartslag steeds verder zakte... We gaan het morgen goed bespreken, alle voors en tegens.... dank je wel! Maar snap jou ook goed hoor ;-)

Lw
6 jaar geleden

Wat je ook kiest, het zal vast goed komen, maar snap je spanning! Heel veel succes en vooral veel plezier binnenkort!

Papi
6 jaar geleden

Hi Cynthe, ik heb voor dezelfde keuze met hetzelfde advies gestaan. Uiteraard moet je op je eigen gevoel afgaan. Ik heb gekozen voor een keizersnede. Je moet je af vragen of je in staat zal zijn om goed te persen wanneer je de angst heb dat het mis gaat. Dit was wat mijn gynaecoloog tegen mij zei, en dat was voor mij de doorslag om niet voor een natuurlijke bevalling te gaan.

Theoneyoulove30
6 jaar geleden

Vandaag bij de Gynaecoloog geweest. Hij zei mij dat er dus samen met de neuroloog, geen enkel probleem was om normaal te bevallen. Dit ga ik dus doen; normaal bevallen en een geboorteplan schrijven, op advies van de gynaecoloog. Hij zei dat dat juist goed was en dat ze verder dus geen risico zien om het niet normaal te doen. Mocht het anders gaan, dan kunnen we altijd voor die keizersnede gaan....maar voor nu gaf dit voor mij de doorslag ! We gaan ervoor....

Annemiek2
6 jaar geleden

Wat goed ze. Fijn dat het op de normale manier kan. Heel veel succes en sterkte met alles wat er nog bij komt om je geboorteplan te schrijven en heel veel succes en sterkte met de bevalling.

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!