Snap
  • Bevallingsverhalen
  • tweeling
  • geboorte
  • weeen
  • persweeën
  • Tweelingbevalling

Mijn tweeling bevalling

Deel 1

Woensdag gingen we even voor controle langs de daycare. Ik heb licht bloedverlies met veel slijm. Ik blijk 3 cm ontsluiting te hebben. We mogen thuis afwachten. Donderdagavond loop ik onrustig door huis en ben nog van alles aan het klaar zetten en controleren. We gaan naar bed en zien het morgen verder. Maar om middernacht heb ik het gevoel dat ik lichte weeën krijg. Toch besluit ik te gaan slapen rond 1 uur. Twee uur wordt ik weer wakker. Ik hou een kwartier bij hoevaak ik weeën heb en weet dat het nu echt gaat gebeuren. Ik maak mijn partner wakker en bel het ziekenhuis. Ik ga douchen en pak mijn spullen bij elkaar,mijn partner gaat mijn vriendin ophalen en daarna maak ik mijn oudste zoon wakker. Hij roept in alle vreugde..EINDELIJK WORDEN MIJN BROERTJES GEBOREN!! Mijn vriendin en zoon gaan op de bank liggen,op dat moment komt er een keiharde kramp en breken mijn vliezen in de woonkamer. 

We komen aan bij de daycare,even een check up en we mogen direct door naar de verloskamer want de weeën worden sterker en heb 4 cm ontsluiting. Om 4:00 lig ik aan alles aangesloten. Ik zucht de weeën weg en heb elke keer een minuut er tussen zitten om even bij te komen. We kunnen nog lachen en genieten van het moment dat alles goed gaat. Anderhalf uur later heb ik 8 cm ontsluiting en zijn de pers weeën in aantocht. Iedereen staat klaar en begeleiden mij door mijn bevalling. Ik mag gaan persen om 5:45.