Terug
Blog header image

Mijn bevallings verhaal. David.

Verhaal en foto serie van mijn eerste bevalling, die van ons zoontje.
nijn81
6 jaar geleden

Geweldig mooie fotos'!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Thanks! Mijn mama is fotograaf, dus ik heb geluk :)

Lindsy83
6 jaar geleden

mooi gedaan en geschreven! Ik deel je angst voor naalden. Ik begon al te hyperventileren als er over inleiden of hechten gepraat werd... Ook wel jammer dat er zo'n botte verpleegster rondloopt die de sfeer even komt verpesten. Maar wat een prachtig mannetje!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ja echt wel.. Ze brak met deze acties in een keer het klein beetje zelf vertrouwen had ik had in bortsvoeding geven. Gelukkig heeft mijn kraamhulp het goed gemaakt. Maar zoals ik al schreef, als ik eraan terug denk had ik mijn mond tegen haar open moeten trekken.

Blog header image

My family

💜