Snap

Je bevalling, jouw prestatie?

6 jaar geleden

Na 16 uur weeën had ik er wel genoeg van en ze konden die snel beginnen met de keizersnede. En maar blijven uitleggen "dat het echt noodzakelijk was". Ik wilde alleen maar van die weeënstorm af en mijn zoon in mijn armen houden. Hoewel het herstel daarna erg pijnlijk was twijfel ik of ik bij een tweede kindje een natuurlijke bevalling wil...

6 jaar geleden

O joh gekke meid (vrouw haha) zo moet je dat niet zien of voelen hoor. Natuurlijk deed ik het na mijn tweede ook, spoed keizersnee, 33.5 weken, levenloos eruit, en ik heb het niet eens gezien want ik lag onder narcose! Zwaar faal gevoel, bv kwam niet op gang door alles. Worst mom ever! Gelukkig duurde dit niet lang. Ik heb 3 bagger zwangerschappen gehad, waarvan 1 ks en toch nog 2 natuurlijke bevallingen (voor zover je ze zo kan noemen met alle troep die ik in mijn lijf had) Laat het lekker los. Ook een ks is bevallen, het herstellen doet onwijze pijn en ondanks een buikwond pakken we de kindjes op en zorgen we voor ze. Bevallen is niet eens hetgeen wat je een (goede) moeder maakt, dat doet de liefde die je je kind geeft.

6 jaar geleden

Ik had na 16 uur nog geen 3 cm ontsluiting. Dat mijn dochter met een keizersnede geboren is vind ik alleen maar een geschenk. Lang verhaal kort: zonder keizersnede waren we allebei hartstikke dood geweest, dus ook dit vind ik een fantastische prestatie. Van mijn dochter, van mij en van de artsen en alle mensen om hen heen. Ik heb er geen seconde om 'gerouwd'. Ik ben echt alleen maar dankbaar.

6 jaar geleden

Zeiden ze het bij jou wel dab na de keizersnede? Hier niet gehoord hoor. Bij alletwee niet. En dat na 26 en 17 uur proberen. Alle anderen vertellen er wel over. Ik ben de enige ksmoeder. En zo werken ze er zelfs in het ziekenhuis al aan mee..