Snap

Bevalling van zesling: 30 seconde per baby

Je wilt graag zwanger worden en kiest samen met je partner voor een IVF behandeling. Je laat je door de arts nakijken, wat blijkt...je bent eindelijk zwanger! Je vreugde kan bijna niet op. Vervolgens komt de arts met de melding dat het om meerdere baby’s blijkt te gaan. Niet twee of drie, nee 6 baby’s.  Lichtpuntje: aan het einde van de zwangerschap volgt een snelle bevalling. Om precies te zijn van 3 minuten.

Dit overkwam een vrouw uit Alabama in Amerika. Moeder Carrol (30) kwam na 28 weken in aanmerking voor een keizersnede. De laatste maand heeft zij alleen maar op bed gelegen en uit angst dat er iets mis zou gaan met haar baby’s zorgde ze ervoor dat ze per dag 6000 calorieën naar binnen kreeg (wat ook zeer knap is).  Meer dan vijftig medici hielpen de vrouw bij het bevallen. Moeder en kinderen maken het goed.

8 jaar geleden

mooi verhaal

8 jaar geleden

Rian zegt:Wat goed dat het boek Meisje Tess, boek van de maand is geworden. Ik heb het boek een paar weken geelden gelezen en ben er nog steeds helemaal stil van. Wat een prachtig boek is dit!!