Snap

Kijkje in Sev zijn kamertje

De feestdagen staan voor de deur en ik kon het niet laten om Sev zijn kamertje gezellig te maken. Zie de foto voor het nieuwe fijne hoekje in Sev zijn kamer. En ja, ik kon het niet laten om alvast een beetje kerst terug te laten komen in het kamertje van Sev.

Deze comfy teddy stoel en het kerstbeertje heb ik geshopt bij de Primark in Eindhoven. Stiekem kan ik niet wachten om heel het huis lekker feestelijk te maken. Oh ja, een klein tipje van mij: de Primark heeft té leuke feestdagen essentials voor een fijn prijsje.

Stiekem heb ik ook zin om lekker foute kersttruien te kopen bij de Primarkt, nu het bijna kerst is mag dat wel vind ik! Ik heb uren rondgesnuffeld bij de Primark, en kwam keer op keer geweldige items tegen voor de feestdagen. en oeps.. daar was mijn winkelmandje zo vol.

Kijk op mijn Instagram ‘sarahliebregts’ voor een leuke post! #Primark

Liefs Sarah

5 maanden geleden

wauw wat een mooi behang!

5 maanden geleden

Wauw, wat een mooie kamer!