Snap
  • advertentie
  • Fopspeen
  • flesjes
  • Difrax
  • Speenkoord

Deze fijne babyproducten wil je in huis hebben!

Dit zijn de 3 handigste producten op een rijtje.

Maak kennis met de S-fles, fopspenen en handige speenkoordjes. Dit zijn drie fijne producten die je zeker in huis wilt hebben. De S-fles is ergonomisch en voorkomt darmkrampjes. De fopspenen hebben een handige vlindervorm en met het speenkoordje zorg je ervoor dat ze niet verdwijnen. Onze influencers hebben de producten van Difrax uitgetest en vertellen je graag waarom ze fan zijn!

Het ideale flesje

Lonneke (IG: @lonnekevdv) is zelf opgegroeid met de flesjes van Difrax en geeft ze nu ook graag aan haar kleine. Lonneke moest al snel rechtop gaan zitten met haar baby tijdens het drinken, omdat haar dochter te veel voeding terug gaf. Door de S-vorm gaat drinken alsnog in een natuurlijke houding. Het speentje op de fles heeft een speciaal ventiel en verminderd daardoor darmkrampjes, boertjes en spugen. 

Snap

Jolien (IG: @thatgirlwithherblog) heeft de S-fles uitgeprobeerd bij haar meisjes en is fan! De S-vorm van de fles zorgt voor een goede doorstroming van de voeding en hij ligt ook nog eens lekker in de hand. Ideaal voor jou, maar ook voor je baby! Daarnaast vindt Jolien het fijn dat het drinken uit de Difrax S-fles lekker vlot gaat. Er moeten immers 2 maagjes gevuld worden. 😊 Een andere redenen waarom Jolien speciaal voor Difrax kiest, is omdat haar kindjes prematuur geboren zijn. Haar hele verhaal lees je hier.

Snap

Kleurrijke fopspenen

Rosemarijn (IG: @xrosemarijnelise) matcht graag alles met de outfit van haar kleine Louie. Ze heeft thuis twee echte speenkindjes en is fan van de fopspenen van Difrax. De vlindervorm zorgt ervoor dat het neusje vrij blijft en het schildje heeft extra gaatjes. Hierdoor is er meer luchtvervoer en dit voorkomt huidirritatie. De spenen zijn in zoveel kleuren verkrijgbaar dat er bij elke outfit wel een leuke past. Al hoewel de kleine er liever meerdere tegelijk in heeft (tja, dat gaat natuurlijk niet😉). 

Snap

Naast de fles gebruikt Jolien graag de fopspeen van Difrax om haar kleine meisje te troosten. “Ik zei het al eens eerder, maar Ella is echt verslaafd aan haar tutje. Ik vind dat eigenlijk best wel een voordeel, want zo kunnen we haar altijd makkelijk troosten.” 

Snap

Handige speenkoordjes

Net zoals onze influencers ook last van veel verdwijnende spenen? Dan is een speenkoord ideaal aan je fopspeen! Hierdoor blijft je speentje altijd binnen handbereik en voorkomt het onrust. Je bevestigt hem makkelijk aan de kleding van je kindje en het koord is geschikt voor elke maat fopspeen. Ze zijn in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. Zo is hij ook nog eens stylish en trendy. 

Snap

Bekijk de hele collectie

Deze producten zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Neem hier een kijkje op de website en ontdek alle fijne producten van Difrax!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Difrax.

Helemaal mee eens, voor wij een kleintje kregen hadden we geen idee dat een speenkoord zo'n grote rol zou spelen in ons nieuwe leven :P

1 jaar geleden

Speenkoordjes blijven een must hier thuis!