Snap
  • Babyspullen
  • inbakeren
  • Dysmatuur
  • babyinbakeren
  • Slapenlozenachten
  • lovetodream

De redding die love to dream heet

Mijn kleintje slaapt snachts 6 uur lang, door de love to dream inbaker slaapzak

Doordat Yvar dysmatuur is geboren is hij erg beweeglijk, slaat veel met zijn handjes in z’n gezicht en schrikt zichzelf wakker doordat hij zijn armpjes plotseling strekt. Inbakeren was het advies maar oh wat werd hij boos van het vastliggen met zijn armen. Ons mannetje wil gewoon met zijn armpjes omhoog liggen. 

Nachten hebben we wakker gelegen, ieder half uur schrok hij wakker door zichzelf. In onze armen sliep hij wel. Na 2 weken aan slapeloze nachten en een overprikkeld kindje, vonden we een oplossing. 

De inbaker slaapzakken van LoveToDream, hierin ligt hij geborgen, ingebakerd maar wel met zijn armpjes omhoog. Hij kan ondertussen sabbelen op zijn handjes maar kan zichzelf niet meer slaan of overstrekken. Sindsdien slaapt hij van 8 uur ‘s avonds tot 6 uur in de ochtend door. Daarna laat hij zich horen voor een voeding. Ook overdag slaapt Yvar hierdoor 1,5 uur, wat hij zonder slaapzak niet doet.

Wat een voordeel is aan deze slaapzakken is dat ze makkelijk aan te trekken zijn en wanneer ze wat groter worden en dreigen te gaan rollen, kun je gaan afbouwen met een fase 2 slaapzak waarvan de mouwen afritsbaar zijn. Ook zijnde slaapzakken aangepast op gewicht en op de TOG waarde (warmte waarde). Zodra de slaapzak te klein is, zitten we weer in een nieuw seizoen en hebben we een warmere of koelere slaapzak nodig. Het ziet er natuurlijk ook nog eens heel aandoenlijk uit. Ondertussen zitten we op het punt dat we gaan afbouwen en beginnen met de fase 2 slaapzak. Benieuwd hoe dit gaat. 

Snap