Snap
  • Babyspullen
  • tips
  • tweedehands
  • vinted

5 tips voor Vinted!

Vinted! Een geweldig platform voor het verkopen van tweedehands of nieuwe kleding, speelgoed, boeken en nog veel meer.

Een tijdje geleden herontdekte in vinted. Kim en ik hadden de app gebruikt voor mamapret maar dat was geen succes. 

Dat is nu wel anders! Ik gebruik het voor mijn eigen tweedehands kleding en niet meer voor de nieuwe kleding vanuit mamapret. Hieronder deel ik mijn tips voor vinted! Heb jij nog andere tips dan hoor ik ze graag! Hierbij mijn 5 tips! 

1. Maak eerst je account compleet voordat je hem open zet. In de periode die jij bezig bent met het vullen en goed zetten van je account kan je deze in de vakantiemodus zetten. Op deze manier ziet iedereen je account wanneer deze volledig af is. Als je eerder start gaan mensen misschien je account voorbij omdat ze niet maar één kledingstuk willen kopen of nog geen bundelkorting zien.

Snap

2. Zorg dat je foto’s allemaal op dezelfde plek en in hetzelfde licht zijn gemaakt. Neem hierbij geen voorbeeld aan mijn account :-) ! Dit is voor mij zeker een verbeterpunt. Door de eenheid in foto’s krijg je een rustig geheel en komt de kleding die je verkoopt beter over.

3. Zet de bundelkorting aan als je hier gebruik van wilt maken. Je kan deze korting helemaal zelf aanpassen en aanzetten. Door gebruik te maken van deze functie kopen mensen sneller meerdere artikelen. Je kan verschillende opties instellen en ook instellen dat de korting pas geldig is vanaf 3 of 5 artikelen. Check zeker deze functie als je deze nog niet aan hebt staan. Hij is te vinden via 'mijn profiel'.

Snap

4. Let goed op de prijzen. Als je een artikel te koop zet laat vinted bij het bepalen van de prijs artikelen zien die overeenkomen. Hierbij zet vinted het goedkoopste artikel dat op jou artikel lijkt bovenaan. Scroll dus zeker even naar benden om te kijken hoe het onderste artikel is geprijsd en baseer daar jou prijs op.

5. En dan het leukste onderdeel! Het inpakken van de pakketjes. Zelf pak ik alles eerst in netjes in doorzichtig folie in. Met een leuk lintje en een kaartje is het super leuk om zo'n pakketje te ontvangen. Extra leuk als je een tekst op het kaartje zet in de taal waarnaar je verstuurd. Na het inpakken in doorzichtig folie wikkel ik het in een vuilniszak en maak het stevig met dik plakband. 

Tips om het nog leuker te maken zijn; 

- Koop via bol.com of aliexpress leuke verzendzakken en vervang de vuilniszak voor iets veel leukers! 

- Stop een extraatje bij het pakketje zoals een theezakjes, leuk gedichtje, miniatuur beauty product die jij wellicht hebt gekregen en niet       gebruikt of stickervelletje bij kinderenkleding

- Verkoop je een rok en heb je een fantastische legging daarbij stop die als cadeautje erbij! 

- Snoepje, klein chocolaatje of een goed verpakt koekje maakt het openmaken voor de ontvanger nog leuker. 

- Pak met liefde en een beetje extra in om tweedehands shoppen nog leuker te maken! 

Snap
Snap
Snap
Snap
10 maanden geleden

Hoe plak je dan verzendlabels hierop?

1 jaar geleden

Handige tips! Ook leuk dat je het zo leuk inpakt, dat maakt het extra leuk!😁

1 jaar geleden

Wat een goede tip! Kan je het meerdere keren doen als je verschillende moeten hebt? Of kies je dan één keer voor het gene dat je het meest verkoopt?

1 jaar geleden

Tip! Werk met # bij de bio over mij kan je iets over je zelf neer zeten. Ik doe het zelf ook het werkt veel prettiger! En is duidelijk te zien voor andere dus gewoon #(je vinted naam)_baby_kleding_maat_50 of net wat je verkoop!