Snap

Zwemplezier met de Swimtrainer Classic!

De zomer komt er aan! De periode van zon, warmte en vakantie staat weer voor de deur. En wat is er op een warme zomerdag nou lekkerder dan afkoelen in het zwembad? Je wilt je kindje ook lekker laten dobberen, spetteren en spelen in het water, maar het blijft wel een beetje eng…

Met de Swimtrainer Classic kun je veilig en met een gerust hart gaan zwemmen met de kleine! Deze zwemband laat je kindje lekker in het wat er dobberen. Je kindje ligt meteen in de juiste zwemhouding. Met deze Swimtrainer Classic laat je je kindje dus op een veilige manier kennis maken met water en raakt je kindje gewend aan zwembewegingen.

Ga deze zomer dus lekker uit zwemmen met je kindje. De Swimtrainer Classic komt in verschillende kleuren. De rode zwemband is al geschikt voor baby’s vanaf drie maanden oud, de oranje zwemband is voor kinderen van 2 tot 6 jaar en de gele zwemband is bedoel voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Bestel nu de Swimtrainer Classic met 5% korting met de kortingscode EZ007 (exclusief voor Mamaplaats fans)! Bekijk hier alle producten van Swimtrainer Classic »

11 jaar geleden

Wij hebben hem gewonnen, hebben het alleen megadruk gehad en gaan binnenkort dan toch wel echt voor het eerst "zwemmen" met onze kleine meid, uiteraard met de swimtrainer en een fototoestel.

11 jaar geleden

ik ga de rodeband ook kopen voor me.kleine meid ik doe.haar nu nog zelf vast houden in t zwembad maar met al.dat gespetter en gespartel is dat niet altijd eve fijn... en ons meisje houd zo van t water t is echt n kleine waterrat

11 jaar geleden

Heerlijk lijkt me dat om samen met onze kleine meid te gaan zwemmen...en dit is dan inderdaad een mooi hulpmiddel. En onze kleine meid vindt het sowieso al erg fijn in het water...

11 jaar geleden

Niets is leuker dan om met warm zomerweer lekker te gaan zwemmen met je kleintje. De Swim trainer is daar een ideaal hulpmiddel bij. Er zijn uiteraard verschillende baby zwembandjes waaronder ook zwembandjes met een zitje of stoeltje erin (opblaasbaar uiteraard). Het is wel erg belangrijk dat je je kleintje nooit alleen laat, de baby zwemband is dan wel veilig maar je kleintje kan ook omvallen en dan alsnog verdrinken. Wees alert en geniet samen van het zwemplezier!