Snap

Woest zijn op het consultatiebureau

Misschien moet je wat minder voeding geven, want hij wordt wel erg dik!

6 jaar geleden

Dat alles word afgedaan met maak je niet druk , is mij ook al duidelijk.Ons zoontje nu 8mmd heeft niet juist werkende nier klepjes.gelukkig nu onder behandeling maar als ik filmpjes bekijk van 4mnd zie ik zijn pijn en ongemak.Dat doet mij veel verdriet.Als moeder weet je dat er iets niet pluis is.Helaas als kersverse moeder van een eerste word vaak je verhaal niet geloofd en afgedaan als overbezorgdheid door zowel het cb als de eerste hulp.Ik heb gelukkig wel een goede ha maar na een verwijzing deden ze niets meer in het zh.Zo frustrerend als je zo moet vechten voor je kind! Maar wel veel geleerd van alle ervaringen met de instanties. Ik laat mij niet zomaar meer wegsturen...dat is ook gelijk de tip voor alle moeders...overdrijf desnoods..maar als het niet goed zit..dan hoef je geen arts te zijn dat voelt een moeder..

6 jaar geleden

Dochter van een vriendin werd ook "te dik" bevonden door consultatiebureau. Ik heb haar qua gewicht en lengte nagekeken in de gemiddelde groeigrafieken en hoewel ze iets te zwaar was, kwam ze niet boven tweede streepje uit. Geprobeerd haar daarmee gerust te stellen. Maar haar dochter van 2 wilde daarna niet meer eten omdat die mevrouw zei dat ze dik was. Daar kan ik me dan boos over maken. Daar begint het onzeker maken van jonge meisjes dus al over hun gewicht. Dat meisje ziet er trouwens heel gewoon uit, absoluut niet dik.

6 jaar geleden

Ja joh, iedere jan lul weet toch dat die kleintjes schommelen van hier tot morgen. Beetje aankomen en Huppa de lucht in. Gelukkig hebben wij een tof cb.

6 jaar geleden

Niet naar luisteren! Hier hadden ze mijn oudste 900gram zwaarder ingevuld toen ze 3maanden was. Werd me toch een partijtje in de grond getrapt daar. Toen ik thuis kwam had ik toch het idee dat er iets niet goed gegaan was, dus ook na gekeken in het boekje en ze was gewoon volgens de grafiek gegroeid. Niks aan de hand dus. Toen met 2jaar weer, ze had obesitas. Moest na 3maanden nog maar een keer terug komen, prima, moest dan toch ook met de jongste. Maar gelijk aan gegeven dat ik echt niet met een kind van 2 naar een dieetist zou gaan. Nou na 3maanden zat ze weer "gewoon" op overgewicht. Met 3jaar weer geweest, mevrouw ze heeft een prachtige lengte en gewicht, nou schiet mij maar lek. Zo blij dat ik nooit geluisterd heb!