Snap

Wie ik ben?

Ik heb het dan eindelijk gedaan.

Een plek gevonden waar ik me eigen ik kan zijn zonder een oordeel te voelen van andere mensen. Waar ik dingen kan delen die ik heb meegemaakt of waarmee ik zit. Leuke momenten, spannende, saaie, van die momenten die elke mama wel is tegen komt.

Mamaplaats is een plek waar ik kan vertellen dat het thuis geen rozengeur en manenschijn is. Maar dat we elke week weer moeten oppassen met wat we uitgeven en blijven zoeken naar wat we moeten doen en gaan doen. Zelf ben ik 24 jaar, heb een postpartumdepressie gehad en heb nu de diagnose borderlineneurose. Ben arbeidsongeschikt en nu nog steeds langzaam aan het opkrabbelen en wil graag weer aan de slag. Woon samen met mijn vriend die na 2 jaar werkloosheid deze week weer is gaan werken en ons zoontje van ruim 2,5 die eigenlijk altijd ziek is.

Ben je nieuwsgierig geworden, dan nodig ik je bij deze uit om mijn eigen ik te volgen in de blogs op Mamaplaats.

 

Liefs,

van mij

 

11 jaar geleden

Hoi Sandra, mijn vriend is nu 2 x 7 dagen wezen varen. De dagen dat hij weg was waren wel heel erg wennen. Maar ook regelmaat heeft mij heel erg geholpen. De regelmaat die we al redelijk vast hielden toen hij nog thuis was heb ik eigenlijk nog beter toegepast waardoor mijn zoontje zich super aanpaste. Ik werd daardoor ook rustiger en heb nu tijd voor mijzelf. Maar na 5 dagen mag mijn vriend van mij wel thuis komen hoor. Nu is hij alweer 3 dagen thuis en eigenlijk doe ik het nu nog steeds zo als toen hij weg was, maar helpt hij me nu bij Quinten wat een hoop scheelt. Ik heb ook een agenda waar ik mijn dagen van 8 tot 8 in plan. Dat geeft ook overzicht en weet ik zeker dat ik niets vergeet.

11 jaar geleden

Heftig allemaal hoor!! zeker dat je vriend zo lang thuis heeft gezeten, je eigen gezondheid en de gezondheid van je kind. Goed van je dat je het dan zo positief kan verwoorden! Ik ben ook afgekeurd, ik heb een beginnende vorm van alzeimer wat een 7jr geleden ons leven behoorlijk op z'n kop gezet heeft. Dus ik kan me wel enigsinds verplaatsen in jou situatie. Voor jou lijkt het me wel enorm zwaar dat je man 7dgn van huis is en dan 7dgn weer thuis. mijn beste vriendin heeft borderline en voor haar is regelmaal heel erg belangrijk. Hoe doen jullie dat?

11 jaar geleden

als eerste gefeliciteerd met de baan van je vriend. en ook met het feit dat jij je langzaam aan steeds wat beter voelt. ik hoop dat je veel steun vanuit je omgeving krijgt. ook hoop en bid ik voor jullie dat jullie zoontje geneest.