Snap

Welke gratis babydozen zijn er?

Welke gratis babydozen zijn er? Wij vertellen je in dit artikel graag welke gratis babyboxen er allemaal zijn zodat je direct jouw gratis babydoos kan aanvragen.

Klik hier om direct jouw gratis babydoos te bestellen

Welke gratis babydozen zijn er?

Hieronder vind je een overzicht met alle gratis babydozen. Deze gratis babydozen kan je vaak online aanvragen en daarna ophalen bij de desbetreffende winkel. Sommige gratis babydozen krijg je ook thuisgestuurd.

Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox

De bekendste gratis zwangerdoos en babydoos is natuurlijk die van Ouders van Nu. Deze boxen zitten vol leuke producten voor jou en je kleintje, waaronder luiers, lekkere crèmes voor je zwangere buik, leuke tijdschriften, mooie kortingsbonnen en nog veel meer. Na het aanvragen van de babydozen ontvang je de ophaalkaart via de mail. Je kunt deze uitprinten en inleveren bij een Etos-winkel bij jou in de buurt waarna je de gratis doos direct mee kunt nemen. Bestel nu gratis de Zwangerbox en Babybox.

De Blije Doos

De Blije Doos is de gratis babybox van WIJ Jonge Ouders en zit vol met mooie producten van Pampers, Nutricia, Prénatal en Bibi. Daarnaast zit de box vol folders, leuke aanbiedingen en tijdschriften.Bestel nu gratis De Blije Doos.

Hoogvliet Supermarkten Babydoos

Ben je bevallen? Lever dan binnen een maand het geboortekaartje in bij een Hoogvliet supermarkt en ontvang gratis babycadeaus. Naast leuke cadeautjes ontvang je ook een voordeelboekje boordevol babyvoordeel.

Plus Kiekeboebox

Plus supermarkt biedt een gratis babydoos t.w.v. €40,- aan vol mooie en handige babyproducten zoals luiers, voeding en babydoekjes. Daarnaast zit in de babydoos een lief knuffeldoekje en een informatief tijdschrift.

Kruidvat Baby & Mama Tas

Bij Kruidvat mag je de Baby & Mama Tas ophalen die je zelf mag vullen met Kruidvat Newborn luiers (20 stuks), een Kruidvat Koelbijtring en Kruidvat Baby Schuimbad. Daarnaast ontvang je een code om je eigen foto's gratis op een stickervel t.w.v. 1,99 te laten afdrukken.

Baby-Dump cadeaupakket

Tegen inlevering van een compleet ingevulde bon in één van de 14 Baby-Dump winkels ontvangen jij en je partner een mooi cadeaupakket met allerlei leuke spulletjes voor je baby.

Direct jouw gratis babydoos bestellen? Klik dan hier voor een overzicht van alle gratis babydozen!