Snap

Week 1; BABY VAN 9 MAANDEN OP HET POTJE!

Daar gaan we dan, week 1 op het potje, gaat ons dit lukken? Lees mee met ons avontuur!

Een tijdje geleden begon het te kriebelen om te kijken of ik Le Baby zindelijk kan maken, ik kreeg hier heel veel reacties op, some good, some bad en dat legde de druk wel hoog, want nu "moet" het echt lukken want anders heb ik gefaald?

En vooral niet gaan dwingen...oke here we go!

Dag 1 op het potje had ik gedeeld met jullie HIER en ging tegen alle verwachtingen in gelijk goed! Dat had ik dus echt niet verwacht! Na de 1e borstvoeding van de dag was hij in slaap gevallen en kon ik hem dus niet op het potje zetten, toen hij wakker werd zette ik hem gelijk op het potje en ja hoor na 1 minuutje zat er een plasje in! Wow wat gaaf! We can do this dacht ik nog. Na zijn groenten hap s'avonds snel weer op het potje maar ik was te laat! Hij had al geplast! Maakt niet uit baby, mama moet ook nog even wennen net als jij! Wel had ik hem toch op het potje gezet want zo "moet" het volgens het boekje;)

Oke hij deed niets, dus ik hem weer borstvoeding geven en daarna weer op het potje gezet.  K-Tjinggg een mooie #2! Wel was zijn luier nat geworden tijdens de groenten hap dus ik de luier verschonen, en voor het slapen na de nachtvoeding weer verschoond. Dus we zaten op 3 luiers op 1 dag! Dat is er 1 a 2 minder als normaal! Dat beloofd wat?

Heel deze week heb hem nadat hij wakker werd s'ochtends gelijk op het potje gezet en meestal deed hij ook een  #2 en een #1 bijna ook altijd. Soms was ik echter te laat en had hij al #1 gedaan! Ik heb best wel moeite met opstaan en met deze "training" is het toch echt wel noodzaak er snel bij te zijn! 

Daarna iedere keer op het potje gezet na zijn borstvoeding of papje/groentehapje. Hij deed het voorbeeldig, lachte als ik hem op het potje zette en bleef super goed zitten! Ik gaf hem speeltjes om mee te spelen, zong een liedje mee via Youtube want hoe jong hij ook is, hij heeft nu al een crush! En hij deed ondertussen zn ding! Ik probeer heel goed op te letten welke geluidjes hij maakt als hij iets doet maar kwam daar deze week nog niet achter. Ik was veelste druk met spelen met hem dat ik elke keer te laat was en er al wat in lag voor ik het door had!  

Dus week 1 ging goed! Op naar week 2! 

Lezen jullie mee hoe het verder gaat? Of we minder luiers gaan gebruiken? Of hij het leuk blijft vinden? En wat vinden jullie er nu van als je dit zo leest, am I still Crazy?!


to be continued!

7 jaar geleden

Dankjewel dankjewel dankjewel! !!!

7 jaar geleden

wow! wat super goed. Wat bijzonder dat het zo kan met zo'n kleintje, dedication is the key! ga zo door mama! jij en je kleine man doen het super! veel potty fun!

7 jaar geleden

Ja hè wie had dat gedacht! !

7 jaar geleden

Haha dankjewel mam xxx