Snap

We liggen elke keer in de kreuk!

Suzannah heeft een spelletje bedacht......en ik heb het af en toe niet meer van het lachen!

Praten doet ze nog niet, daar heeft ze blijkbaar geen zin in. Af en toe weet ze het woord Mama eruit te krijgen maar daarna slaat ze vaak weer dagen over en komt er niks ander meer als DIE en DA.

Maar dom is ze zeker weten niet want ze heeft een heel leuk spelletje bedacht. Het begon allemaal met een dopje van de neusspray. Deze zette ze op haar vinger en ging dan grommen als een monster :-) Wij doen dan net alsof we heel erg schrikken en dan gaat ze heel erg hard lachen.

Inmiddels heeft ze ontdekt dat je alles op je vinger kan zetten of over je hele hand heen en dan achter je grote zus aan kan "rennen" dat je dan super grappig bent.

Mijn man zat laatst niets vermoedend aan de eettafel achter zijn laptop staat ze in ene achter hem te grommen.....als hij zich omdraait staat Suzannah daar met twee ovenwanten over haar handen heen en ze houd ze omhoog om mijn man bang te maken. Als hij schrikt rent ze weg en draait zich een paar stappen verder weer om om weer grommend terug te komen. het was een hilarisch tafereel wat zeker 5min door bleef gaan.

Hoewel ze dit al enkele weken doet blijft het echt te grappig voor woorden!

Ik hoop dat jullie een beetje beeld er bij kunnen vormen en met ons mee kunnen lachen :-D

9 jaar geleden

Haha wat een draakje ^^ Mijn dochtertje is ook altijd zo vrolijk.. maar ook een draakje :)

10 jaar geleden

Ja dat denk ik ook :D

10 jaar geleden

Suzannah kan overal hartelijk om lachen.....en ze heeft zo'n aanstekelijk lachje! Echt geweldig. Leuk om te lezen dat Janey dit ook zo'n leuk spelletje vind.

10 jaar geleden

herkenbaar ons dametje zit in diezelfde periode met alles dr hand in te doen en dan te gillen om ons te laten schrikken zo zijn ook bij ons de ovenwanten telkens in de speelhoek te vinden haha. en het leukste is dat ze zelf de grootste lol ermee heeft. heerlijk van genieten. wat ze misschien ook leuk vind, tenminste dat vind janey leuk en zo te horen hebben ze zelfde soort humor ;p , is op je handen en knieén achter dr aan kruipen om dr te pakken en te kietelen. Janey rent dan eerst weg om vervolgens als het te lang duurt om te draaien en ons te pakken.