Snap

Wat als je de verkeerde naam voor je kindje hebt gekozen?

Al vanaf het begin van de zwangerschap hadden wij een naam in ons hoofd, en nee... dat was géén Féline.

Toen we wisten dat ik zwanger was zijn we heel wat namen tegen gekomen, maar er was er 1 die steeds weer terug kwam. Een waarvan we dachten dat deze nog onbekend was, en heel speciaal zou zijn. Een die we prachtig vinden, en tegelijkertijd heel lief. Maar goh.. wat ben ik blij dat wij een paar weken voor de bevalling toch voor een andere naam zijn gegaan! Achteraf bleek de naam die we in eerste instantie hadden gekozen heel bekend te zijn, en kwam die ook echt overal terug. 

Féline zou dus eigenlijk Mila gaan heten, en zeg nou zelf. Féline is géén Mila. En niks ten nadelen van kinderen die wel Mila heten.. maar het past gewoon niet, het klopt niet. Maar wat als we dit toch hadden doorgezet, als zij geboren was en er op het geboortekaartje geen Féline zou staan, maar Mila.

Zouden wij dan spijt gehad hebben, of zouden wij überhaupt na gedacht hebben over een andere naam? We zullen het nooit weten. Maar ik denk, dat wij de juiste keuze hebben gemaakt. Féline is een echte Féline. 

En aan alle mama’s met een Mila, goeie keuze! 

3 jaar geleden

Apart hè, dat je dan tóch een andere naam kiest die uiteindelijk gewoon zo had moeten zijn! Prachtige naam❤️

3 jaar geleden

Wij hadden in eerste instantie de naam "Jonna" in gedachten, maar zijn een paar weken voor de bevalling nog snel geswitcht naar Nola! En gelukkig maar, want het is ook een echte Nola! ❤️

3 jaar geleden

Onze dochter heet ook Feline, ik wist het al voor mijn zwangerschap en de naam past perfect bij haar 💚

3 jaar geleden

Het had zo moeten zijn 🙌🏻