Snap
  • Baby
  • Voeding
  • baby
  • vrouw
  • kleuter
  • cocaine
  • bier

Vrouw geeft baby en kleuter bier en cocaïne

Na het schokkend bericht over het vijf jarige Amerikaanse meisje, die jarenlang gevangen werd gehouden in een kast "door haar eigen moeder", zou je denken dat er niet veel meer schokkends bestaat. Helaas. Een vrouw uit de Amerikaanse staat Connecticus, wordt ervan beschuldigd haar twee kinderen, bier en cocaïne te hebben gevoerd.

Haar dochter van pas 10 maanden oud (!), kreeg van de moeder bier en cocaïne toegediend. Haar zoon van 4 jaar moest van de moeder meer dan 1 liter bier drinken. Het kwaad kwam aan het licht toen op 28 juni, een buurtbewoner zag dat de moeder haar kinderen bier gaf in de speeltuin. Andere ooggetuigen hebben ook bevestigd, gezien te hebben hoe de moeder haar zoontje beveelde een fles bier op te drinken. De 29- jarige Juliette Dunn en een 33- jarige vriendin werden ter plekke gearresteerd op verdenking van mishandeling en het in gevaar brengen van een kind.

In een ziekenhuis werden beide kinderen positief getest op alcohol. De baby werd zelfs positief getest op cocaïne.

9 jaar geleden

Gelukkig zijn de straffen in Amerika heel zwaar, waarschijnlijk ziet ze haar kinderen nooit meer. Bijzonder dat een baby niet overlijdt bij cocaïne, anders was het moord. Heb medelijden met die kinderen, erg sneu.

11 jaar geleden

Kippenvel gewoon... Hoe kun je nou zoiets doen?

11 jaar geleden

nou hoef je je niet voor te verontschuldigen, dit volk moet ook gewoon achter slot en grendel en nooit en te nimmer eruit, en sterilisatie is ook niet verkeerd inderdaad

11 jaar geleden

WALGELIJK!!!!!!!!!!!! dat mens moet je echt opsluiten en sorry dat ik het zeg, maar sterilisatie lijkt me praktisch.