Snap
  • Baby
  • camping
  • kamperen
  • kamperenmetbaby
  • campingbaby

Voor het eerst kamperen

Kamperen met een baby van 5 maanden

Lang hebben we getwijfeld, gaan we wel of niet naar ons vaste vakantieplekje. Het is een traditie geworden dat mijn moeder en ik samen 2 weken gaan kamperen. Ons moeder-dochter uitje. Maar dit jaar zou het anders zijn, mijn lieve dochter van 5 maanden gaat mee. Moeten we dat wel doen? Een baby op de camping, en dat met alle Corona-maatregelen? We hakten de knoop door en zijn toch gegaan. 

Ik moet bekennen, een caravan opzetten valt niet mee met zijn tweeën en een baby. Gelukkig kregen we hulp van lieve mensen op de camping. Daarna kon het genieten beginnen. De eerste nacht vond ik wel spannend. Mijn kleine dametje in het campingbedje in de caravan bij oma en ik in een tent ernaast. Maar wat deed jij fantastisch! Je sliep lekker van 21.00 uur tot ongeveer 7.30 uur. Als ik de caravan in kwam, lag je heerlijk met oma te knuffelen die je alvast uit bed had geplukt. De hele dag was je mega blij. Alles wat we gingen doen, vond je spannend en geweldig. Iedere voorbijganger wond je om je vingers met je grote blauwe kijkers en je betoverende glimlach. 

Af en toe gingen we videobellen met papa. Je schaterde het uit en probeerde hem te pakken. Super leuk om te zien dat je echt snapte dat je met papa aan het communiceren was!

Je had de tijd van je leven en mama en oma daardoor ook.

Oja en natuurlijk had ik veel te veel meegesleept voor je... de halve caravan was gevuld met babyspullen. Oeps! Ach ja, jij bent ook het belangrijkste.

Ik ben blij dat ik het kampeergen aan je heb doorgegeven. Op naar nog vele vakanties samen!