Snap

Voor de 2e keer mama 💙

Uit het leven van een mama met 10% zicht en een oogprothese

Na - - ondertussen alweer jeetje - - 6 chaotische, vermoeiende, maar vooral vol met liefde gevulde weken sinds de geboorte van ons 2e zoontje 'Dean', hier weer eens een blog post!

Zo kom ik nooit in het ziekenhuis en nu binnen 4 weken ineens 3x! (Dat soort 'grapjes' haalt het universum volgens mij vaker uit) Eerst voor de bevalling, (die gelukkig erg goed en bizar snel, binnen 3 kwartier :o, verliep). Toen voor mijzelf omdat ik een blaasontsteking had en met 1 nier keken ze het even extra goed na (Jemig ik wist niet dat een blaasontsteking zo rot is! Had er nog nooit 1 gehad). En daarna met Dean, omdat hij 38.9 graden koorts had en bleek dat óók hij een blaasontsteking had! 2 nachtjes daar geslapen en, helaas maar 't kon echt niet anders, antibiotica gekregen (arme darmflora...). Maar nu gaat het inmiddels weer veel beter met hem gelukkig!

En moeder intuïtie bestaat dus echt, want ik had al langer een gevoel dat er iets niet klopte bij Dean. Bijzonder hoor...

Dus het was best een gekke periode zo wat dat betreft haha. Maar we zijn echt heel gelukkig nu zo met z'n 4en! (bedankt universum!)

Ik ben benieuwd wat voor uitdagingen, ook qua zicht, 2 kinderen zal gaan brengen.... Eentje heb ik ondertussen al in my face gekregen: Borstvoeding geven aan je te schattige baby terwijl je lieve 3 jarige peuter door de kamer loopt - - lees: 'ik doe alles behalve lopen en probeer ondertussen ook alles uit, want mama kan toch niet snel opstaan- -

Resultaat: álle keukenkastjes, 2 muren en een stoel gedecoreerd met zwarte filtstift incl. 2 benen en 1 grote teennagel 'kijk mama hoe moooie zwarte teen!'

Pech voor mij dat ik dus niet had gezien, en kán zien van zo'n afstand, dat hij een stift vast had meeeeeh.Gelukkig hebben we, nadat Niel eerst zelf moest schoonmaken natuurlijk, bijna alle stift weer weg gekregen behalve die op de stoel. En z'n gelakte teennagel (lees: hele teen) is ook nog prominent aanwezig.

Naast dat hij zich dus af en toe als een Gothic Peuter gedraagt, is Niel heel erg lief voor Dean en dat vind ik echt super schattig!

& Bedankt Isala v4. 3 voor de goede zorgen!