Snap
  • Baby

Verhuizen van Kinderdagverblijf

Echt balen! Het kinderdagverblijf van onze kleine meid gaat sluiten. Ze krijgen te weinig aanmeldingen om het nog draaiende te kunnen houden. In augustus zijn de babygroep en de peutergroep al samen gegaan tot een verticale groep, wat wij overigens niet erg vonden. Maar nu gaat het dus helemaal dicht. Gelukkig is het kinderdagverblijf een van de vele vestigingen van een grotere organisatie. Er is dus voor alle kindjes plaats bij een ander kinderdagverblijf. Wel jammer we hebben bewust voor een klein kinderdagverblijf gekozen bij een school. Nu moeten we naar een locatie waar 2 babygroepen en 4 peutergroepen zijn. Wel moet ik zeggen dat alles erg netjes is verlopen. We hebben een informatieavond gekregen bij het nieuwe kdv met de leidsters van ons eigen en de nieuwe kdv erbij. Ook kunnen de kinderen allemaal 2 ochtenden gaan wennen. We hebben inspraak gehad bij de plaatsing, zowel groep als bij welke kinderen.

Het zal straks allemaal wel goed gaan, maar weet je nog de eerste dag dat je, je kindjes achter liet. Dat gaan wij nu dus weer overnieuw beleven. Maar gelukkig kan ze eerst haar 2e verjaardag nog vieren op het kdv waar ze het nu super naar haar zin heeft.

Hopelijk is er ook snel meer duidelijk voor de leidsters. Jammer dat ze zo in onzekerheid worden gelaten, maar ja uiteindelijk zal alles wel goed komen. Alleen blijft het jammer dat het groepje kinderen die het nu leuk hebben met elkaar niet allemaal meer bij elkaar kunnen zitten. Gelukkig wel genoeg andere kindjes om daar vriendjes mee te maken!

11 jaar geleden

Vreselijk toch....en maar door blijven bezuinigen die overheid.... Nog meer mensen zonder werk :-(. Gelukkig zijn jonge kinderen redelijk flexibel en maken ze snel nieuwe vriendjes. Maar ik snap hoe je je voelt, het was voor jullie ook vertrouwd en dan moet je nu ergens anders heen. Dat is altijd naar.