Terug
Blog header image

Verborgen Reflux, hoezo verborgen? Week 23

Onze dochter heeft met acht weken de diagnose gekregen van verborgen reflux. Hoe is afgelopen week gegaan?
Lindsy83
6 jaar geleden

Er komt een moment dat het rustiger word... Heeft ze nog last gehad van de inenting? Ik haat dat altijd zo...

Anoniem
6 jaar geleden

Zo herkenbaar... Slaapt ze op een helling, dat hielp bij ons wel voor een betere nachtrust. En dan in de Snoozzz Slaapwikkel zodat ze niet naar beneden kan glijden. Hou vol!

Anoniem
6 jaar geleden

Zo herkenbaar... Slaapt ze op een helling, dat hielp bij ons wel voor een betere nachtrust. En dan in de Snoozzz Slaapwikkel zodat ze niet naar beneden kan glijden. Hou vol!

Gewoon_Mama
6 jaar geleden

Hier ook een mama met een kindje met(verborgen) reflux. Mijn zoontje is nu 12 weken. Hier is het slapen echt een ramp! Zijn bedje staat schuin, maar op z'n rug liggen kan niet dan heeft hij verschrikkelijk last. In de nacht op z'n buik vind ik eng. Heb jij nog tips voor me? Ik Begin onderhand echt wanhopig te worden voor een goede nachtrust aangezien ik ook al een mooie prinses van 3 jaar rond heb lopen ;-)

Blog header image

My family

💜