Snap

Uitslag van de MRI

Afgelopen woensdag hebben we eindelijk na 2 weken de uitslag van onze MRI scan!

NIKS afwijkends te zien!

We zijn heel erg opgelucht! Want dit betekent ook dat ze goed door de hersenvliesontsteking gekomen is. De neuroloog kijkt haar nog even na en vindt ook dat Suzannah erg vooruit gegaan is. We vragen haar hoe het nu dan kan dat ze toch zo'n verschil heeft in links en rechts.

Ze vraagt: heeft Suzannah een voorkeurshouding gehad?

Ja zeg ik! Met 4 weken kreeg ze daar al fysio voor, omdat ze in een komma naar rechts lag...

Duidelijk zegt ze: het is gekomen omdat Suzannah een duidelijke voorkeur heeft voor rechts en nu moeten we haar gaan stimuleren haar linker kant meer te gaan gebruiken. Zo simpel, maar we wisten niet dat het zo veel te weeg kon brengen.

Nu we het eindelijk weten kunnen we dit hoofdstuk eindelijk afsluiten.

Ze heeft nog wel wat jaren fysio nodig en ze zal goed in de gaten gehouden worden, maar het zal over gaan. En dat is meer dan voldoende om het boek dicht te kunnen doen en een nieuw boek te kunnen beginnen. De weg naar helemaal normaal worden.

 

10 jaar geleden

Erg goed om te lezen dat het er positief uitziet! En als fysio het enige is?daar is wel mee te leven en met veel training en geduld zou ze straks met beide kanten evenveel gaan doen en geen voorkeur meer hebben.

11 jaar geleden

Positief nieuws!

11 jaar geleden

Bedankt voor jullie lieve reacties! Het neemt een enorme last van onze schouder af! Zeker omdat we nu ook zeker weten dat de hersenvliesontsteking geen schade heeft aan gericht geeft het heel veel rust.

11 jaar geleden

Wat een goed bericht! Gelukkig weet je nu waar het aan ligt wat al een grote zorg van je schouders wegneemt.