Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Truus.nl failliet, kan fluiten naar mijn bestelling!

Onlinewinkel Truus.nl is failliet. Ik kan dus wel fluiten naar mijn bestelling... SNIK! Lees meer over het faillissement van Truus.nl.

Truus.nl is failliet. Zojuist las ik onderstaand bericht... Ik kan dus wel fluiten naar mijn bestelling, omdat ze failliet zijn ... SNIK!

Onlinewinkel Truus.nl is failliet. De rechtbank in Rotterdam heeft vanochtend het faillissement uitgesproken. De onlinesupermarkt richtte zich op de non-foodsector.

Truus.nl kondigde het einde zojuist zelf aan op Facebook. ‘Vanaf vandaag zal Truus.nl haar activiteiten staken. In de afgelopen twee jaar is er door het team van Truus.nl keihard en met veel passie en toewijding gewerkt aan het opbouwen van een organisatie die in de voorhoede van de ontwikkeling van het Nederlandse online food retail landschap heeft meegespeeld.’

Voor de benodigde vervolgfinanciering is er in de afgelopen maanden met een groot aantal partijen gesproken. Maar vanwege de ‘uitdagende marktomstandigheden’ waren partijen er niet klaar voor om een nieuwkomer als Truus.nl tot wasdom te laten komen. Een doorstart zit er dus niet meer in.

De winkel verkocht onder meer tandpasta, luiers, vuilniszakken en alles wat daartussen ligt. Begin dit jaar kondigden Unilever en Philips nog een samenwerking aan.

Truus.nl werd eind 2010 opgezet door Christiaan van Someren en twee compagnons. Van Someren had ervaring opgedaan bij Procter & Gable en wist dus de weg in deze markt.

Anders dan de webwinkel van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall werkte Truus.nl landelijk. Daartoe werd samengewerkt met TNT. De logistiek was uitbesteed aan S&H.

11 jaar geleden

Bij een faillisement ligt er per direct beslag op alle goederen en middelen. Ze mogen en kunnen dus niets meer versturen. Normaal moet je zorgen dat je zsm je claim neerlegt bij de curator. Helaas is het bij dit soort kleine bestellingen vaak niet de moeite waard. De belastingdienst en andere grote schuldeisers zijn preferent en voor de kleine consument aan de beurt is is de boedel al helemaal op en weg. Ben bang dat je dus je geld kwijt gaat zijn...

11 jaar geleden

Ik hoop dat je je geld terug krijgt of iets van je bestelling. Maar zie het wel somber in. Ik bedoel, als ze al failliet zijn gegaan, dan is het lastig om alle bestellingen nog af te ronden.

11 jaar geleden

Dat is balen! Hoop dat ze de bestellingen nog afhandelen of dat je toch nog wat terug krijgt!

11 jaar geleden

Oh dat is vervelend zeg, heb je al contact met ze opgenomen mbt je bestelling en had je al betaald? Ik heb daar begin dit jaar nog besteld wat gelukkig positief was. Succes hopelijk krijg je tegemoetkoming.