Blog header image

stiekem een hekel aan gebroken nachten.

Ik ben gek op mijn kleine mannetje.....Maar die gebroken nachten vind ik niet altijd leuk.
Joycies
6 jaar geleden

Ja mag best klagen hoor. Ik weet hoe het voelt om slecht te slapen. En inderdaad sommige moeten er nog vaker uit maar dat betekent niet dat jij dit niet vervelend mag vinden. Succes met de nachten. .. ooit komt het goed. :-)

mamaendrieheren
6 jaar geleden

Hihi gelukkig. Voel me dan echt wel eens een zeikerd als ik sommige verhalen maar goed je moet jezelf niet vergelijken met een ander natuurlijk

Joycies
6 jaar geleden

Precies... ik wil je mijn verhaal wel vertellen. ;-) hihi. Maar ik vind dat iedereen niet niet goed slaapt mag klagen. Liefs!

Anoniem
6 jaar geleden

Nou ik herken dat wel hoor. Je weet dat de nacht voeding erbij hoort maar 'met alle liefde een paar keer per nacht opstaan' dat gaat er bij mij niet in. Natuurlijk ben ik weer heel verliefd als ik mijn kindjes zie maar bij de eerste kreetjes denk ik alleen maar: slaap alsjeblieft verder... Gelukkig zijn ze nu bijna 2 en bijna 5 en mag ik niet meer klagen maar het eerste jaar met onze jongste was een ramp voor onze nachtrust...

mamaendrieheren
6 jaar geleden

Ik ben wel nieuwsgierig naar andere verhalen..hihi..mag ook in een gewoin berichtje hoor als je t hier niet wil doen. ????

mamaendrieheren
6 jaar geleden

Het is als je eenmaal zit wel met alle liefde maar idd bij de eerste geluidjes denknik ook wel eens.....neeeeeee...

Annemiek2
6 jaar geleden

Herkenbaar hoor, tot na zijn 1ste verjaardag wilde zoonlief voor ik naar bed ging nog de fles en ik moest het niet wagen die te "vergeten"want mijn starf was om tussen een half uur en paar uur later er weer uit te moeten. Na die fles sliep hij dan weer tot de volgende ochtend Ik de maanden dat ik er zeker 2 keer uit moest was ik het ook wel eens zat hoor. Lig je net diep te slapen en wordt je wakker gehuild. Dan zijn er dagen uhh nachten, dat je liever even door slaap maar dat kan dan weer niet he ;). Maar uiteindelijk na meer dan 1 jaar kwamen we van al;le avond en nachtr voedingen af. Heel veel sterkte in de nachten. Hoe zwaar het ook is met 3 jonge kids, zeg ik toch ook geniet er van, hoe stom het ook klinkt het is niet iedereen gegeven om bv te geven en jou is het mooi wel gelukt ;). Slaap lekker ok als je dit morgen pas leest.

mamaendrieheren
6 jaar geleden

Nu wakker met meneer. En hij lijkt niet echt weer te willen gaan slapen. :-( maar goed je hebt gelijk hoor...ben blij dat t lukt met de borstvoeding.

Annemiek2
6 jaar geleden

Het komt goed, geduld het is je eerder gelukt ook al was je toen niet alleen. Is het een idee (of mogelijk)dat als je oudste 2 bij papa zijn iemand/familie of wie dan ook kan oppassen en dat jij even lekker kan bij slapen? Je hoeft niet alles alleen te doen.

mamavaneenmeisje
6 jaar geleden

zo herkenbaar!! Ik had echt een hekel aan de nachtvoeding. Maar ik was ook echt compleet gebroken. Maanden lange niet langer als 4 a 5 uur per nacht kunnen slapen.... Na elke voeding (a 30 45 minuten) mocht ik minimaal 1 uur wandelen.. Meestal 2 uur. En voor dat ik dan zelf weer sliep... Ik kon dan tussen de 1,5 uur of 30 minuten slapen voor de volgende voeding..... Helaas is het nog geen goede slaper, inmiddels is ze 3 en hebben we nog meer gebroken nachten per week dan dat we door kunnen slapen....

mamaendrieheren
6 jaar geleden

Mijn familie woont allemaal verder weg dus het is wat lastig.maar ik ga met kerst naar mn vader dus dan mag ik vast wel even een beetje bijslapen.

mamaendrieheren
6 jaar geleden

Oh ik hoef gelukkig niet te wandelen voor hij weer in slaap valt. Dan zou ik ook nog erger kapot zijn dan nu. Gelukkig slaapt hij smiddags wel goed dus dan kan ik even mijn ogen dichtdoen.

Joycies
6 jaar geleden

Geen probleem. Mijn ventje sliep na 2 weken heerlijk door. Ik moest hem wakker maken voor de nachtvoeding. Echt heerlijk. Maar toen ging ik meer werken en hij naar het KDV. Door het KDV werd hij vaak ziek. Wel 5 keer per nacht moest ik eruit. Ik heb weken gehad dat ik maar een uurtje sliep nacht. Hij was alleen maar stil wanneer ik met hem door huis liep... 9 maanden oud. Wanneer de verkoudheid over was of als hij beter was. Ging het even goed, maar daarna pakte hij weer wat anders op. Zijn tanden kwamen door, hij heeft een oorontsteking gehad, veel verkouden, buikpijn.... echt alles. En ik elke keer maar naar de dokter. Die zeiden dat er niks aan de hand was. Ook bij de KNO arts geweest en daar stond ik binnen 2 minuten buiten.. niks aan de hand. Totdat een collega van mij een spray gaf voor zijn oortjes. Binnen twee weken sliep hij weer door! Ondertussen was hij 15 maanden en heb ik 7 maanden lang niet goed kunnen slapen. Ik ging door op de automatische piloot... dus dat.... Nu slaapt hij goed. Wordt alleen wakker wanneer hij echt ziek is. Ik hoop voor je dat je dit bespaart wordt. Maar succes met de nachten... het komt goed... ooit ;-)

mamavaneenmeisje
6 jaar geleden

ja dat scheelt wel! Hier sliep ze gelukkig ook wel goed in de middag. Vaak ging ik dan ook nog wel even liggen. Maar na een paar maand was ik dat wandelen ook wel zat en hebben kolt turkey af gekikt ;)

Annemiek2
6 jaar geleden

gelukkig, dat scheelt al.

Summie
6 jaar geleden

Ik had precies hetzelfde hoor! Iedere nacht er een keer uit was echt een aanslag op mijn lichaam en humeur. Inmiddels is mijn dochter wat ouder en slaapt ze s'nachts door, wat een geluk! Een enkele keer wordt ze nog s'nachts wakker en dan is het zo veel makkelijker. Nog even volhouden!

mamaendrieheren
6 jaar geleden

Jeetje wat een verhaal. En ja je gaat gewoon door. Je moet wel.maar wat fijn dat die spray zo goed helpt.