Blog header image

Rol je broek op, het is lente!

De meivakantie is met uitstek dé vakantie om weer lekker naar buiten te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Wil je in Nederland blijven, maar er wel even lekker uit? Vanuit de Stayokay locaties beleef je samen avonturen. Onderstaande locaties zijn ideaal voor een kleine vakantie en biedt ook veel activiteiten voor jong en oud.

Voordelig voorjaar!

Voorafgaand aan alle leuke tips hebben we vast een mooi berichtje: korting op een Stayokay verblijf! Boek nu een familiekamer voor 4 personen al vanaf € 85,- inclusief ontbijt! Naar de site »

Tip van Stayokay Domburg: Speelboerderij

In Speelboerderij en restaurant ‘Molen de Jonge Johannes’ kun je samen verstoppertje spelen in het maïsdoolhof in de hoge maïsvelden, midgetgolf spelen of onder het genot van Zeeuwse lekkernijen kijken hoe de kinderen zich vermaken in de weilanden. In de boerderij naast de molen grazen koeien gemoedelijk. Bekijk meer »

Korren op het strand bij Stayokay Egmond

Egmond en Stayokay liggen op slechts 10 minuten fietsen van zee. Wat bij Egmond aan den Hoef goed mogelijk is, is korren. Bij het korren plaatst een gids een kornet zo’n 1 kilometer van de kust. Vanaf het strand wordt dit sleepnet met een lang touw over de zeebodem getrokken, totdat de vangst voor je voeten ligt. Het is even zwoegen, maar wat je vindt, is altijd verrassend. De gids vertelt alles over deze vangst. Ook leer je alles over insecten op 'het droge'. Bekijk meer »

Stayokay Gorssel bij de Gorsselse heide

De Gorsselse heide is een mooi gebied in de buurt van de Stayokay locatie en heeft bijzondere flora en fauna. Vroeger was dit een militair terrein; nu is het een heerlijk uitgestrekt struingebied. Er worden hier regelmatig leuke wandelingen en speurtochten georganiseerd. Een tip voor kleine en grote speurneuzen: neem een spiegeltje mee om ook de onderkant van de paddenstoelen te bekijken. Bekijk meer »

Bosgolfen bij Stayokay Bergen op Zoom

Bij de Stayokay locatie Bergen op Zoom beleef je een nieuwe en uitdagende manier van golfen. De holes liggen kriskras verspreid door het speelbos. Net als bij gewoon golf is de uitdaging om de golfbal in zo weinig mogelijk slagen in de holes te spelen. Het terrein bestaat uit takken, struiken, poelen en boomstronken die door het hele gebied liggen. Met de zon in je rug, een licht briesje door het bos en een speciale golfclub in je handen vermaak je je met familie en vrienden een hele middag. Bekijk meer »

Tip van Stayokay Texel: De Zelfpluktuin

Vlak bij Stayokay Texel bevindt zich de zelfpluktuin. Een geweldige ervaring voor je kids om in contact te komen met de natuur. In de zelfpluktuin kunnen ze namelijk groente, fruit en bloemen rechtstreeks uit de tuin plukken! Super vers en gezond. En er is nog veel meer te beleven: kids kunnen lekker spelen in de speeltuin (mét graafmachines) en papa en mama ploffen neer op het terras. Bekijk meer »

Wow, wat een berg aan tips! Welke locatie is jouw favoriet?

 

6 jaar geleden

Wij zouden zo graag naar Ameland willen, jammer dat het zo ver rijden is vanaf ons huis..

6 jaar geleden

Mijn buren hadden het hier laatst toevallig over. Een echte aanrader volgens hun. Ben eens op de site wezen speuren, en ziet er inderdaad leuk uit! Wij willen ook nog een weekendje weg, dus dit is wel een idee!

6 jaar geleden

Mijn kinderen vinden het zo leuk om zelf fruit te plukken! Wij maken in de zomer dan ook altijd een fietstocht, opzoek naar fruitbomen. De 'zelfpluktuin zouden ze dan ook super vinden! En dat combineren met een weekendje weg.. Heerlijk!

6 jaar geleden

Als mijn dochtertje iets ouder is, wil ik hier zeker eens heen!