Terug
Blog header image

Rol je broek op, het is lente!

De meivakantie is met uitstek dé vakantie om weer lekker naar buiten te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Wil je in Nederland blijven, maar er wel even lekker uit? Vanuit de Stayokay locaties beleef je samen avonturen. Onderstaande locaties zijn ideaal voor een kleine vakantie en biedt ook veel activiteiten voor jong en oud.
MarlousRuis
6 jaar geleden

Dat bosgolfen zouden mijn kids echt fantastisch vinden! Het zijn echte buitenkindjes en genieten van alles wat we buiten doen. Dus ook de wandeling lijkt ons echt super leuk! Wij gaan snel weer boeken :-)

nienkeb
6 jaar geleden

Ik heb een aantal reviews gelezen, en wat klonk het leuk! Ik zou wel heel graag een weekendje weg willen met mijn gezin hoor.

Fleur1987
6 jaar geleden

Wij zijn met het gezin ooit eens naar Egmond geweest, en wat was dat leuk zeg. Zou dolgraag terug willen! Of een van de andere Stayokay's uitproberen.

isah
6 jaar geleden

Ik zou zo binnenkort graag weer even lekker weg willen. Stayokay lijkt me prima. Ik ga me eens oriënteren :-).

miesje2016
6 jaar geleden

Als mijn dochtertje iets ouder is, wil ik hier zeker eens heen!

Anoniem
6 jaar geleden

Mijn kinderen vinden het zo leuk om zelf fruit te plukken! Wij maken in de zomer dan ook altijd een fietstocht, opzoek naar fruitbomen. De 'zelfpluktuin zouden ze dan ook super vinden! En dat combineren met een weekendje weg.. Heerlijk!

irm1986
6 jaar geleden

Mijn buren hadden het hier laatst toevallig over. Een echte aanrader volgens hun. Ben eens op de site wezen speuren, en ziet er inderdaad leuk uit! Wij willen ook nog een weekendje weg, dus dit is wel een idee!

reginakloekje
6 jaar geleden

Wij zouden zo graag naar Ameland willen, jammer dat het zo ver rijden is vanaf ons huis..

Blog header image

1 december.. nu 2 jaar later

1 december 2020 de dag dat onze rollercoaster begon.. en nu 2 jaar later..

Morgen 1 december.. een datum die voor altijd in m'n geheugen gegrift staat. Een dag die ik al minstens 100 x herbeleef en minstens 50 x besproken heb. Herinneringen die nog zo vers zijn als herinneringen van gister. 


1 december 2020 was de dag dat ik voor de ligging echo ging met 34 weken zwangerschap en nog 1 x die verrekte niertjes checken. Waar ineens de wereld op z'n kop stond. Gespiegelde organen en dan een hartafwijking. Waar ik kompleet gebroken de praktijk verliet. Savonds we samen wat positiever werden want de medische wereld kon toch al zoveel. Om vervolgens een dag later ons ineens in een rollercoaster stapte en waar we de volgende 5 weken leefde tussen hoop en vrees. Een diagnose onduidelijk. Een antwoord moesten afwachten. En de nachtmerrie. Komt onze kleine man überhaupt wel thuis. De geboorte de diagnose en de opluchting. Ik heb het allemaal wel geschreven. Maar het blijft onwerkelijk. 


Kleine superster. Hoe ongelofelijk trots ben ik op je. Je leeft speelt eet slaapt bijna alsof je gezond bent. Ik zeg bijna want er zijn echt wel dingetjes. Bijna 23 maanden oud. Je tweede verjaardag staat bijna voor de deur. De leeftijd waarop de artsen aangaven de minimum leeftijd te verwachten van jouw operatie.. ergens tussen 2 en 3 jaar hebben ze ons verteld het kon ook eerder het kon ook later...  ik hoop dat het nog maanden kan volhouden. En ik dit gevoel van angst en onzekerheid nog even langer vooruit kan schuiven, maar laten we vooral nog even genieten van het hier en het nu ❤️

TODO: Add alt to media